loading...

Všestranný gravel Giant Revolt získal s elektrickou pomocí ještě širší záběr. Na gravelech se nemusíte obávat asfaltu, prašných a lesních cest a lehčího terénu. Elektromotor pomůže dojet ještě dál a rychleji. Revolt E+ je vybaven systémem SyncDrive Pro, který pohání motor Shimano EP8. SyncDrive je optimalizován s elektrickým řazením Shimano Di2. Díky tomu není na řídítkách nutný další displej.    

Motor Shimano EP8 je nastaven tak, aby reagoval méně na točivý moment na pedálu a více na kadenci. To je vhodnější pro trvalé udržování tempa. Motor váží pouze 2,8 kilogramu a dodává výkon 85 Nm točivého momentu. Kolo je dále vybaveno systémem Smart Assist. Šest chytrých senzorů přesně měří výkon, kterým cyklista šlape a hladce přidává výkon elektromotoru, aby pomoc působila přirozeně. Jezdec si může zvolit automatické nastavení síly pomoci. Díky tomu se nemusíte starat o přenastavování a můžete si pouze užívat jízdu. Smart Assist chytře šetří síly nejenom cyklisty, ale také baterie.

Baterie EnergyPak Smart Compact 500 je zcela integrována do dolní rámové trubky a do 80 % kapacity se nabije za něco málo přes 2 hodiny. Revolt E+ si můžete nechat vybavit větší baterií EnergyPak Plus, která dodává dalších 250 Wh. Ovládací panel RideControl Go barevně zobrazuje, jaký mód zrovna využíváte a jak je na tom baterie. Pro další funkce a data je možné si stáhnout aplikaci RideControl App. 

Revolt E+ využívá technologie, na které jsou cyklisté zvyklí u ostatních gravelů Revolt. To znamená hliníkový rám ALUXX SL s karbonovou přední vidlicí, sedlovku D-Fuse, která pod jezdcem pruží a dodává pohodlí. Pohodlí zajíšťují také široké pláště. Nechybí držáky na nosiče a blatníky. Díky tomu je Revolt E+ ideálním parťákem pro bikepacking.