„Během dvou týdnů jsme odtrénovali vše, co bylo v plánu. Protože šlo o závěrečné soustředění, směřovali jsme už trénink směrem k prvním závodům. Bylo to více o kvalitě než o kvantitě. Zvládli jsme kopce, roviny i nácvik určitých taktických věcí. Prostor samozřejmě měla také kvalitní regenerace a došlo i na pohovory směrem k sezoně,“ přiblížil František Trkal.

loading...

Kempu v Poreči se zúčastnil kompletní juniorský tým ve složení Kristián Vavro, Ondřej Michalovič, Šimon Matějek, Jan Faltýnek, Filip Richter, Adam Bradáč, Adam Frajbiš, Aleš Icha. Spolu s juniory se v Chorvatsku chystala ještě závodnice Dukly Adéla Marková a tři členky Sportovního centra mládeže Veronika Jadrná, Adéla Hermanová, Beata Hermanová všichni Sportcomplex Břeclav.

„ Rád bych poděkoval realizačnímu týmu, který byl nedílnou součástí soustředění. V Chorvatsku jsme měli mechanika a maséra, takže zázemí bylo dokonalé. Kromě kvalitního tréninku jsme stihli i další věci jako třeba týmové focení,“ prozradil trenér. „Celá skupina pracovala velice dobře, nasazení bylo vysoké. Bylo vidět, že všichni mají velkou chuť pracovat,“ dodal František Trkal.

 


 

Už o nadcházejícím víkendu vstoupí jeho svěřenci do závodů. V sobotu pojedou tradiční VC Hlohovce a v neděli závod Rakouského poháru v Leondingu.