V sobotu startovali svěřenci trenéra Františka Trkala na otvíráku domácí sezony VC Hlohovce. Jan Faltýnek dojel čtvrtý, Adam Bradáč šestý, Kristián Vavro desátý, Ondřej Michalovič 11. a Šimon Matějek 12. „Líbilo se mi nasazení kluků. Pět lidí v top 12 je určitě velmi dobrá vizitka, rozhodně jsme se neztratili, navíc Kristián Vavro byl velmi aktivní na prémiích. Na první závody to vůbec nebylo špatné,“ řekl František Trkal.

Dukla_2.jpg

V neděli startovala Dukla na Rakouském poháru v Leondingu a nejlepší byl pátý Bradáč, hned za ním dojel Faltýnek. „Závod se jel za chladného počasí, ale měli jsme ho dobře pod kontrolou. Do cíle přijela skupina cca 30 lidí, kde jsme měli trojnásobné zastoupení. Jen prostě nemáme na koncovky tak rychlého závodníka, jakým byl vloni Jakub Kuba. Ale věřím, že se s tím dokážeme popasovat. Nasazení kluků bylo znovu velmi dobré, Honza Faltýnek navíc vyhrál soutěž aktivity. Určitě je na čem stavět směrem k dalším závodům,“ dodal trenér.

Ve víkendových závodech v dresu Dukly startovali Filip Richter, Šimon Matějek, Ondra Michalovič, Aleš Icha, Adam Frajbiš, Adam Bradáč, Jan Faltýnek a Kristián Vavro.