V balíku budou určitě k nepřehlédnutí. Zda výkony, to teprve uvidíme, ale dresy určitě. Tým, který byl v letošní sezóně ze čtyř italských ProConti týmů nejhorší, což se děje už od roku 2017, pro další sezónu docela ovšem zajímavě posílil. 

Především přichází z Katushe Enrico BATTAGLIN, který za svou kariéru už dokázal vyhrát tři etapy Gira! 

Dále sprinter Matteo PELUCCHI, který prožil čtyři roky ve World Tour a sem přichází přes jiný, dlouhodobě nejúspěšnější italský celek Androni. V lednu 31 letý Ital se může pochlubit etapami z Polska a Tirrena a pěti absolvovanými Grand Tour. 

S sebou z Androni vzal i druhého sprintera Marca BENFATTA, kterého kdysi zkoušeli v Liquigasu, ale neuchytil se, a tak většinu svých početných vítězství má z Číny nebo Rumunska. 

Čtvrtou významnou posilou je Iuri FILOSI, který se sem stěhuje z francouzského Delko a jehož největším úspěchem je vítězství na 1.HC GP Lugano z roku 2017 (mj. 4. Daniel Turek), případně 2. místo z mistrovství Evropy U23 v roce 2014. 

Všichni jmenovaní získali v průběhu své kariéry víc UCI bodů než borci, kteří v týmu působili už letos. Výjimkou je Manuel SENNI, který jezdil tři roky v BMC a v jehož dresu v roce 2017 ovládl Colorado Classic. Ten je ze jmenovaných pěti z pohledu UCI bodů čtvrtým v pořadí. 

Tým vstupuje do sezóny 2020 s obměněným názvem Bardiani-CSF-Faizanè. 

Oblečení navrhla a ušila italská značka Alé (mj. Movistar, FDJ, dámský Alé BTC Ljubljana) a bude ladit s barevným provedením rámů Guerciotti.