Aktuálně tým, který právě ukončil desetidenní tréninkový kemp ve Španělsku, představil inovovaný dres pro další rok. Zachovává tradiční oranžovou a černou barvu, ale přidává pruhovanou a mramorovanou grafiku. Oblečení již čtvrtým rokem dodává Santini. 

Kupodivu coby dlouhodobá světová jednička neobdržel od UCI statut World Tour. Vedoucí týmu Danny Stam vysvětlil, že to bylo proto, že oba hlavní sponzoři ukončí smlouvu po sezóně 2020, tudíž nemohli UCI nabídnout čtyřletou záruku sponzorství. Stam však dodal, že najdou nové sponzory a že hodlají pokračovat. 

V týmu působí Anna ven der BREGEN, olympijská vítězka a mistryně světa z roku 2018, dvojnásobná vítězka Gira a Lutychu, vítězka Flander a pátá žena letošního žebříčku. S ní nosí stejný dres i bývalá mistryně světa z roku 2017 Chantal BLAAK, vítězka mj. Amstelu či Omloop Het. 

Hned za Annou ven der Bregen se v žebříčku UCI bodů umístila Christine MAJERUS, vítězka letošního Boels Ladies Tour, a do desítka doplnila své kolegyně na 8. místě Amy PIETERS, evropská šampionka z letošního roku.

V týmu nadále působí i mistryně světa z roku 2016 Amalie DIDERIKSEN, aktuální dánská šampionka, jakož i letošní mistryně Kanady Karol-Ann CANUEL.

loading...