Do tohoto belgického týmu přišel před letošní sezónou, jelikož v Mitchelton-Scott nedostával tolik příležitostí, jak by si přál. Zvláště neúčast na jakékoli Grand Tour a speciálně pak na Tour de France mu byla hodně proti srsti. Tým dal totiž přednost usilování o celkové pořadí prostřednictvím bratrů Yatesových. 

A změna 25 letému Australanovi hodně zachutnala. Tým mu dal důvěru, poslal ho na dvě Grand Tour a k ruce mu dal pomocníky, jaké si představoval. Výsledkem bylo 10 sezónních prvenství, z toho dvě na Giru a tři na Tour, včetně nejprestižnějšího na Champs-Élysées! 

Společně s ním tým podepsal na další tři roky i jeho věrné pomocníky do závěrečných kilometrů, Jasper De Buysta a Roger Klugeho, který mu pomáhal už v Mitcheltonu. 

Očekává se, že Caleb Ewan zamíří na úvod sezóny 2020 do Austrálie na Santos Tour Down Under a Cadel Evans Great Ocean Road Race. Vrcholem jeho snažení by mohly být opět Giro d'Italia a Tour de France, když se mu tam tolik dařilo už v letošním roce a když i on se chce zaměřit na vítězství v těchto prestižních třítýdenních závodech.