V kategorii žákyň se těsně pod bednu dostala Adéla Hermanová a pěkné šesté místo obsadila Veronika Jadrná (Sportcomplex Břeclav). Ve společném závodě na třináctém místě dokončila Alice Mikulášková (TJ Favorit Brno), která však dojela jako druhá z mladších žákyň. Kategorii kadetek suverénním způsobem ovládla Anička Jaborníková (Sportcomplex Břeclav) a mezi kluky dojel nejlépe Štěpán Telecký, když se do první desítky vešel i Štěpán Široký (oba Favorit Brno).

„V takovémto závodě potřebuji odjet a to se podařilo až ke konci závodu, ale i tak jsem s výsledkem spokojený,“ potvrdil svoji dobrou formu Štěpán.

Nedělní okruh na 13 km byl zvlněný a vyfukoval nepříjemný vítr. S nástrahami závodu se dobře vypořádala žákyně Veronika Jadrná (Sportcomplex Břeclav) a její čtvrté místo je cenný úspěchem. Kadetka Anna Jaborníková získala víkendový double a prvním místem upevnila své vedení v Českém poháru. Štěpán Telecký protnul cílovou pásku jako šestý kadet a v juniorkách bylo pro SCM2020 na bedně rovnou dvojité zastoupení a to v podání Tereza Obořilová (Drahanský sport team) a Gabriela Svobodová (Favorit Brno) na druhém, respektive třetím místě. „Byl to dlouhý závod, ale je to moje první závodní sezóna a první bedna v Českém poháru“, zářila štěstím Gabriela po větrném závodě.