Dívčí kategorie byly ve znamení druhých míst, Veronika Jadrná v žákyních, Anna Jaborníková v kadetkách (obě Sportcomplex Břeclav) a Gabriela Svobodová v juniorkách (TJ Favorit Brno) vystoupaly shodně na stříbrnou pozici na stupních vítězů.

S přihlédnutím k faktu, že nejlepší juniorská závodnice Veronika Jandová (TJ Favorit Brno) je na půlroční stáži ve Švýcarsku, kde absolvovala kritérium s výslednou čtvrtou příčkou, je velmi potěšující síla děvčat SCM2020.

V závodě kadetů se ve druhém kole zrodil únik šestičlenné skupiny, kde jsme měli zastoupení v podobě Viktora Padělka. V průběhu závodu si tuto skupinu zezadu dojel Štěpán Telecký (TJ Favorit Brno) společně s Markem Jelínkem (Cyklo Mikulášek). V závěru prokázal nejvíce sil právě Marek a zaslouženě zvítězil. Štěpán dokončil na šestém místě, Viktor uzavíral první desítku.

V juniorském závodě jsme měli zastoupení dvou závodníků, kteří i v mezinárodní konkurenci polských jezdců dosáhli na krásná umístění v pořadí páté místo pro Adama Křenka a šesté pro Vojtěcha Kadlece (oba TJ Favorit Brno).