Tato 27 letá Američanka na sebe poprvé výrazněji upozornila na světovém šampionátu 2010 v Itálii, kde brala mezi juniorkami bronz. V ten samý rok se otočila i u nás na Grácii a Feminin, odkud si odvezla 3. místo z etapy. Na Tour de Feminin se objevila i po další dva následující roky, ale bez výraznějšího úspěchu. 

Od roku 2014 dostala první profi smlouvu v domácím UnitedHealthcare a hned na sebe upozornila 6. místem na jednorázovce „Po stopách Tour de France“. O rok později si připsala první dvě vítězství v ženském profi pelotonu a posunula se na 47. místo ve světě. Její další a poslední sezóna v americkém týmu jí přinesla už 5 výher a bylo zřejmé, že ji stále více vyhovují klasické jednorázové závody. 

V roce 2017 přestoupila do Sunwebu a její výsledky ji posunuly na 6. místo na světě a toto postavení potvrdila i další rok 7. místem. V roce 2017 ze závodů nejvyšší kategorie vyhrála Trofeo Binda, Kolem Flander, Prudential London a k tomu přidala světový titul v týmové časovce. O rok později přidala 3 etapová prvenství, ale hlavně zvítězila v britském etapáku nejvyšší kategorie OVO Energy. 

Letošní sezóna z pohledu výsledků nebyla tak úspěšná jako dvě předešlé, pořád to ale stačilo na 19. místo ve světě. Příčinou byly především nemoci a pády. Tato její „méně povedená“ sezóna ovšem přinesla 2. místo na GP de Plouay a etapáku Kolem Norska a 3. místo na Brabantském šípu a Prudential London, plus řadu dalších pódiových umístění včetně dvou etap na Kolem Belgie. 

Mám v roce 2020 obdobné cíle, jako v předešlých letech, takže se zaměřuji na jaro, což je také součást kvalifikačního období pro americké cyklistky na olympiádu, a to je můj druhý hlavní sezónní cíl,“ řekla Coryn při představení týmu Sunweb, které proběhlo před několika dny.