Rovinatý závod okolo polského Wyszkówa nahrával sprinterům. I když se před pelotonem dlouho držela čtveřice jezdců, už 30 kilometrů před cílem bylo jasné, že o vítězi se rozhodne ve spurtu hlavní skupiny. Taktika Elkovu Kasper byla jednoznačná – vypracovat pro Daniela Babora co nejlepší pozici pro finální sprint. O tempo pelotonu se tak aktivně starala celá sestava královéhradecké stáje a dresy Michaela Boroše, Filipa Řehy, Jakuba Ťoupalíka, Tomáše Obdržálka a Jakuba Otruby byly na špici vidět. Aktivní jízda pro Elkov Kasper znamenala 2. místo v hodnocení týmů.

Vsadili jsme na jednu kartu, a tou byl spurt. Celý den jsme kontrolovali čelo pelotonu a nechali odjet jen čtyři jezdce. Před úplným dojezdem jsme najeli na čelo trochu dřív, ale nebylo zbytí, protože jsme chtěli mít závod pod kontrolou. Já sám jsem do toho chtěl vletět na poslední chvíli, ale nakonec se situace vyvinula trochu jinak, poslední kruhový objezd jsem vzal z druhé strany než ostatní jezdci a v cílové rovince jsem jel jen za své. Nástup to nebyl úplně ideální a trochu mi trvalo dostat se do maximální rychlosti, ale za výsledek jsem rád. Bylo cítit, že nám chybí zkušenosti Dominika Neumana a Matěje Zahálky, kteří by mi ve spurtu pomohli, ale i tak jeli kluci výborně,“ popsal dramatický závěr závodu Daniel Babor.

K 3. místu získal Babor i 25 UCI bodů. V premiérové sezóně v barvách Elkovu Kasper jich má dvaadvacetiletý cyklista z Berouna na kontě 35.