Nejprve se na start postavili zástupci kategorií nejmladších – mladší žáci, mladší žákyně a starší žákyně. Ti absolvovali jeden okruh a z vítězství se radovali Tadeáš Cesnek (CyS Akadémia Petera Sagana) za mladší žáky, Adéla Lhotáková (Bike Freaks Holice) mezi mladšími žákyněmi a Adéla Marková z týmu Dukly Praha jako starší žačka.

Poté následovaly starty kategorií juniorek a žen, které jely 5 okruhů, starších žáků a katetek – obě kategorie po 3 okruzích. Na nejvyšší stupeň se zde postavili Ondřej Šilhavý (KOVO Praha), nejlepší juniorka Aneta Lochmanová (MG bike team) a žena Markéta Hájková (Servetto Piumate Beltrami).

Jako poslední do závodu odstartovaly kategorie kadetů (5) a juniorů (7 okruhů). Kadety ovládl Marek Jelínek (Cyklo Mikulášek Znojmo o.s.) a juniory Bruno Stoček z IVAR-CS Author teamu.

V neděli byl na stejném okruhu na programu už osmý ročník závodu Grand Prix Forman, který je nedílnou součástí seriálu Slezského poháru amatérských cyklistů. Zde se z vítězství radovali Jakub Bittner z pořádajícího Team Forman Cinelli v kategorii muži elite a v ženách elite zvítězila Kateřina Mudříková z ACK Stará Ves nad Ondřejnicí.

Kompletní výsledky

ČPM a žen

Grand Prix Forman