CCC nasadí velmi zkušený tým se čtyřmi vítězi etap. Greg Van Avermaet, Matteo Trentin, Ilnur Zakarin a Simon Geschke už se radovali z etapového triumfu a přidají se k nim debutanti Jan Hirt a Jonas Koch a zkušení domestici Michael Schär a Alessandro De Marchi. 

Cílem týmu jsou jednoznačně etapy, pro celkové pořadí stavěný není, ačkoliv by Zakarin mohl překvapit. "Je skvělé chystat se na Tour de France v roce, kdy jsme si nemohli být jistí, že se vůbec bude konat. Bude to Tour jako žádná jiná kvůli nedostatku závodních příležitostí před startem. Etapy na Tour se nevyhrávají snadno, ale vybrali jsme osm našich nejsilnějších jezdců, polovina z nich už etapy vyhrála a to nám dodává sebevědomí," říká Jim Ochowicz, ředitel týmu CCC. 

"Ilnur Zakarin bude mít volnou ruku a uvidíme, co zvládne v celkovém pořadí a budeme ho podporovat, ale našim hlavním cílem je dorazit do Paříže s aspoň jedním etapovým vítězstvím," vysvětluje cíle a ambice týmu. 

"Na horské etapy máme Zakarina, Geschkeho, Hirta a specialistu na úniky De Marchiho," přidává svůj pohled sportovní ředitel Steve Bauer. "To jsou naši čtyři nejlepší vrchaři a závodníci do úniků, které vydrží až do cíle. Víme, že to bude náročná Tour a proto je důležité vybrat jezdce, kteří si s tím poradí a budou útočit v kopcích. Některé etapy samozřejmě budou soubojem o celkové pořadí  a budou kontrolovány silnými týmy, ale některé etapy budou pro uprchlíky a proto je důležité, aby naši závodníci nechyběli v takovém případě v únicích." 

Jan Hirt tedy bude mít dost volnosti vydávat se do dlouhých úniků v největších horách. Poradit si s náročnými stoupáními umí skvěle: "Jsem moc rád, že jedu na svou první Tour de France. Mám za sebou jen tři závodní dny, kvůli pádu na Tour de l´Ain, ale cítím se připravený. Na začátku závodu mi možná bude chybět závodní rytmus, ale myslím, že se do toho dostanu rychle a očekávám, že se po pár etapách budu cítit dobře, protože data z tréninku jsou velmi dobrá." 

Hirt dostal příležitost navzdory pádu a zranění na Tour de l´Ain, které mu zabránilo objet Critérium du Dauphiné."Chtěl bych pomoci týmu dosáhnout nejlepšího možného výsledku a budu usilovat o etapové vítězství. Jsem rád a vděčný, že mi tým věří."

Největší naděje v celku CCC vkládají do klasikářů Grega van Avermaeta a Mattea Trentina. Van Avermaet na Okolo Valonska moc nezářil a nebude pro něj snadné získat etapu. "Se svou formou jsem spokojený. Každý den to bude boj, o etapy i celkové pořadí. Ale to mi vyhovuje a několik etap mi bude sedět. Máme silný a zkušený tým." 

Trentin je letos poměrně neviditelný, ale na Tour vždy září. "Nestudoval jsem trasu závodu moc detailně, ale etapy v Nice znám, trénuji tu třikrát týdně. První etapa bude zajímavá, ale druhá už je pro mě asi moc těžká. Pak uvidíme den za dnem, jak to půjde. Letošní Tour je nejtěžší ze všech Grand Tours, takže to bude tvrdé. Cítím se připraven a teším se na start."  

CCC na Tour de France 2020:

Alessandro De Marchi (34, Itálie)

Simon Geschke (34, Německo)

Jan Hirt (29, ČR)

Jonas Koch (27, Německo)

Michael Schär (33, Švýcarsko)

Matteo Trentin (31, Itálie)

Greg Van Avermaet (35, Belgie)

Ilnur Zakarin (30, Rusko)