35 vítězství v UCI závodech je vyrovnáním rekordu z roku 2014. Z toho bylo letos 13 vítězství v kategorii WorldTour a pět z nich na Grand Tour (1x Giro). "Ve všech závodech WT jsme hráli důležitou roli a po celou sezónu jsme byli v každém závodě, kterého jsme se účastnili, velmi konkurenceschopní,“ říká generální manažer týmu Matt White. 

Na tomto počtu vítězství se šesti výhrami podílel Daryl Impey a po pěti Adam Yates a Matteo Trentin. Co si tým ale velmi cení, je skutečnost, že se na týmových výhrách podílelo celkem 11 cyklistů, včetně vítězství Tsgabu Grmaye a Nicky Schultze v jejich první sezóně v týmu a dvou vítězství neo-pro Edeoarda Affiniho. Dvě výhry získal také 23letý Lucas Hamilton, což tým považuje za velmi důležité v jeho dalším cyklistickém vývoji. Připomínáme, že tři vítězství si tým připsal na Czech Cycling Tour. 

"Pro tým je skvělé, že vítězství jsou rozprostřena mezi více jezdců a všichni členové týmu tak vidí, že každý má šanci,“ komentuje Matt White, který se zároveň domnívá, že zopakovat výsledky z letošní Tour bude velmi obtížné. "Ale pro mě je důležité stejně tak zjištění, že dosahujeme výher v průběhu celé sezóny bez dlouhých časových prodlev. Takovou stabilitou se nemůže prokázat mnoho týmů.“ 

Tým od svého vzniku v roce 2012 dosahuje přibližně stejných počtů výher v každé sezóně, nejméně to bylo 27 v roce 2016, přičemž tehdy dosáhl na 6 výher z Grand Tours. „Naši stabilitu považujeme za velký úspěch, na který chceme navázat i v roce 2020,“ uzavřel Matt White.