Lotto Soudal bude i v následujícím roce podporovat tři týmy: WorldTour mužský, dále ženský a mužský development do 23 let.

V tomto dresu tedy uvidme v příštím roce takové borce, jako je Philippe Gilbert, Caleb Ewan, John Degenkolb, Tim Wellens, Thomas De Gendt, Carl Fredrik Hagen a další.

V týmu Lotto Soudal Ladies, který není ve společnosti osmi elitních týmů, které se pyšní licencí UCI WorldTour pro rok 2020, je největší hvězdou Lotte Kopecky (24 let), belgická šampionka v časovce, která v uplynulé sezóně posbírala z celkového počtu 35 závodních dnů 22 umístění v top ten, z toho 14 pódiových, z nichž 3 byly vítězství. Z toho v závodech WWT (Women World Tour) má 5 umístění na stupních vítězů, nejlepší je 2. místo v čínském Chongming Island. V závěru sezóny dojela 2. na jedničkovém etapáku Lotto Belgium Tour.

Oblečení bude i nadále dodávat belgická firma Vermarc, která obléká i Deceuninck Quick Step, z ProTour pak belgické Sport Vlaanderen a Wallonie Bruxelles a několik dalších týmů z nižších kategorií, resp. cyklokrosu.