Sobotní program začal startem náboru, po kterém následovaly žákovské kategorie. Mezi mladšími žáky a žačkami to znamenalo vítězství pro Marka Riegera (Kovo Praha) a Markétu Huračovou (CK Feso Petřvald). Ve starších žácích nejvíce bodů získal Richard Kobr (TJ Lokomotiva Beroun), v žačkách pak do toho dne neporažena Patricie Müllerová (TUFO-PARDUS Prostějov). Kadetské kategorie byly v Kyjově opravdu nabité. Na startu se sešlo na devadesát závodníků a přes třicet závodnic této kategorie. Nejvíce sil pak měli Martin Čepek a Dagmar Hejhalová, oba z Dukly Praha. 

Do Dukly putovalo vítězství i mezi juniorkami, které startovaly společně se ženami. To získala Kristýna Burlová, když se letos zatím nenašla její přemožitelka, za sebou nechala Kláru Vernerovou (IVAR CS - Author Team) a juniorskou reprezentantku Veroniku Jandovou (TJ Favorit Brno). V juniorech zvítězil s velkým bodovým náskokem favorizovaný Pavel Bittner (Mapei Merida Kaňkovský) před Jakubem Ťoupalíkem (Cycling Academy Tábor) a Lukášem Kolaříkem (TUFO-PARDUS Prostějov). Pódium v kategorii žen opět téměř kompletně obsadila Dukla Praha, když zvítězila úřadující mistryně republiky Jarmila Machačová před týmovou kolegyní Terezou Neumanovou. Třetí místo vybojovala Kamila Janů (ČEZ Cyklo Team Tábor). 

V neděli čekal závodníky silniční okruh v okolí Kyjova s cílem na strážkovickém kopci. S tímto stoupáním si mezi mladšími žáky a žačkami nejlépe poradili Martin Kadúc (CyS-Akadémia Petra Sagana) a Alice Mikulášková (TJ Favorit Brno).  Ve starších žácích triumfoval stejně jako předchozí den Richard Kobr, mezi dívkami ale došlo ke změně, když jako první protnula cílovou pásku Vanda Dlasková (TJ AŠ Ml. Boleslav). V kadetech putovalo vítězství tentokrát do Mapei Merida Kaňkovský zásluhou Daniela Mráze, v kadetkách do Dukly Praha díky Anně Růžičkové. 

V juniorech si prohodili pořadí z předchozího dne Jakub Ťoupalík s Pavlem Bittnerem, takže se Ťoupalík radoval z vítězství. Pódium doplnil na třetím místě Jakub Bouček (RBB Invest Force Cycling Team). V juniorkách zůstalo vítězství beze změny, Kristýna Burlová opět excelovala. Druhá dojela Veronika Jandová a třetí Aneta Lochmanová (MG Bike Team). Kategorie žen byla tentokrát kompletně v režii pražských závodnic, když na své sobotní vítězství navázala Jarmila Machačová, která zvítězila před Melissou Van Neck a Terezou Neumanovou (všechny Team Dukla Praha). 

Další díl Českého poháru na silnici mládeže a žen TECHNISERV CUP 2019 čeká závodníky 18. května v Kroměříži. 

Výsledky ČP Kyjov