Oblečení Alé se vyrábí od návrhu až po expedici výhradně na území Itálie v závodě nedaleko Verony s vlastním krejčovským oddělením a moderní výzkumnou laboratoří. 

Grafika a podrobnosti o novém oblečení týmu se zatím přísně tají. Barva však bude světle a tmavě modrá. Představení kolekce Alè proběhne během oficiální prezentace týmu, která se bude konat v Madridu 19. prosince 2019. 

Alessia Piccolo, generální ředitelka APG, společnosti stojící za značkou Alé, uvedla: „S velkým potěšením oznamujeme uzavření partnerství s týmem Movistar. Pro tým jsme vyvinuli špičkové oblečení na nejvyšší možné současné úrovni. Od spolupráce si slibujeme i to, že nám závodníci World Tour týmu budou poskytovat zpětnou vazbu, kterou využijeme ke zdokonalování naší nabídky pro všechny fanoušky našich výrobků.“  

Juan Pablo Molinero, ředitel marketingu týmu Movistar: „Partnerstvím s Alé se Movistar Team posunuje vpřed v globální strategii. Styl a funkčnost má Alé ve svém DNA. Jde o skutečného globálního partnera, který nám pomůže komunikovat naše hodnoty po celém světě. Alé je atraktivní značka. Vypadá to, že je perfektním partnerem.“ 

World Tour tým Movistar letos oslavil 40 let existence. Za tu dobu vyhrál mj. 7x Tour de France, 4x Giro D'Italia, 4x Vuelta a España, 4x mistrovství světa, více než 583 etap a přibližně 930 výher! V dresu Movistaru vyhrávali takové ikony světové cyklistiky jako Miguel Indurain, Pedro Delgado, Alejandro Valverde, Nairo Quintana, Rui Costa a konečně i Richard Carapaz, vítěze Giro 2019.