Dres Bahrain Victorious si zachovává červenou a oranžovou barvu z posledních let, ale přidává víc černé. Dres obsahuje různé tvary diamantů. Černé plochy na hrudi, ve spodní části trika a na rukávech jsou nové. Díky tomu více vynikne bílý text se jmény sponzorů. Vyniká také světle modrý rukáv se sponzorem Al Salam Bank. Kalhoty, které jsou součástí nové sady, jsou černé a stejně jako tričko mají světle modrý pásek.

V takových barvách tedy budeme moci sledovat lídry Bahrain-Victorious Pello Bilbaa, Mateje Mohoriče, Mikela Landu, Damiana Carusa, Freda Wrighta či Phila Bauhause.

loading...

Typické modro-bílo-červené barvy Groupama-FDJ pro rok 2023 mizí. Francouzský tým bude jezdit příští sezónu v převážně tmavě modrém oblečení s červenými a bílými akcenty. Dres má různé oblasti s modrými odstíny. Všechna loga sponzorů jsou vytištěna bílou barvou. 

"Oblečení Groupama-FDJ bylo kompletně přepracováno a hraje s několika odstíny modré, s francouzskou vlajkou umístěnou podél zipu," uvedl ALÉ v tiskové zprávě.

V převážně tmavě modrém budou tedy k vidění výsledkoví tahouni týmu Arnaud Démare, Stefan Küng, Valentin Madouas, David Gaudu či Thibaut Pinot.

loading...