Do portfolia společnosti patří také zátěžové laktátové testy a jejich vyhodnocení, konzultace a tvorba jídelníčku, tréninkové kempy v zahraničí i doma, analýza a nastavení posedu na kole či individuální cyklistické a běžecké tréninky.

Stále se zvyšující počet spokojených klientů Sport&Races byl impulsem k otevření Sportovního centra v Chomutově. V pondělí 17. února se na slavnostním otevření sešlo více než 30 hostů. Jak celou akci zachytil jeden z návštěvníků se můžete podívat v krátkém videu.

Přednáška na téma „Sportovní výživa pohledem biochemika“ byla doplněna možností vyzkoušet vybrané produkty z nabídky společnosti Enervit, která je výživovým partnerem systému Sport&Races i cyklistického oddílu SportRaces Cycling Team.

V nabídce najdete také jízdní kola značek Ridley, Look nebo ty nesoucí jméno legendárního Eddyho Merckxe. Své stroje zde můžete vybavit také obutím Challenge, zapletenými koly Fast Forward nebo vyzkoušet italská sedla Selle San Marco. Nechybí ani cyklistické přilby od METu, kosmetika Sportique nebo týmové oblečení od domácí značky Sweepsport.

Petr Novák

Přijďte se do Sportovního centra Sport&Races – na adresu Tomáše ze Štítného 5520 – do areálu Kamencového jezera v Chomutově podívat i vy! Otevřeno je každý všední den od 15 do 19 hodin, ale věnovat se vám zde po domluvě budou i mimo tento čas.