Společnost Pissei, založená v roce 1978, bude poskytovat ručně vyráběné dresy z vybraných látek vysoké kvality.

Jezdci UAE Emirates budou závodit především se dvěma různými kombinacemi dresů a kraťasů. Jedna z nich je zcela nová a vyvinutá speciálně pro tým, s ultralehkými a vysoce prodyšnými prvky navrženými pro závody v nejteplejších klimatických podmínkách. Druhá varianta, vycházející z vylepšené standardně vyráběné špičkové sady, bude vhodná pro všechny ostatní závody. Jezdci budou mít k dispozici pochopitelně také speciální aerodynamické kombinézy.

"UAE Team Emirates nás požádal, abychom jim poskytli nejpokročilejší, nejlehčí a aerodynamické oblečení pro jejich jezdce a naše laboratoř okamžitě odpověděla vývojem špičkové cyklistické sady," píše se v prohlášení společnosti Pissei.

Co se týče barevného provedení, z porovnání dresů z letošní sezóny a toho na tu příští je zřejmé, že došlo ke zjednodušení. Designově se oba dresy příliš neliší, změna je patrná na rukávech a kraťasech, odkud zmizela červená barva a zvláště pak červené pruhy a zůstala jen čistě černá s bílými reklamními potisky.

V tomto oblečení tedy budeme sledovat v příštím roce společně s Tadejem Pogačarem, který si nové oblečení už vyzkoušel na tréninku, také Adama Yatese, Joao Almeidu, Juana Ayusa, Brandona McNultyho, Matteo Trentina, Diega Ulissiho, Marca Hirschiho a celou řadu dalších špičkových borců.

loading...