Česká Kanada je oblast přibližně se rozkládající mezi městy Kunžakem, Dačicemi, Slavonicemi, Novou Bystřicí a Jindřichovým Hradcem. Místopisný název je odvozen od přírodního charakteru krajiny, charakteristického početnými vodními plochami, rozsáhlými lesními komplexy s rozesetými balvany a poněkud sychravějším podnebným rázem, nižšími průměrnými teplotami a vydatnými srážkami. Jihovýchodní kout Čech je staletími téměř neporušený úsek země s převahou nedozírných lesních porostů i množstvím otevřených rovin luk a polí střídajících se s řadami dubů nad hladinami rybníků, s mohutnými masívy lesů a skalními scenériemi.

Základem šperkoletu ve prospěch krajiny České Kanady jsou italské ocelové trubky Columbus Spirit HSS pečlivě zpracované zlatýma českýma rukama svářečů Repete. Tentokrát v libovolné velikosti a barvě dle vlastního výběru. Karbonová vidlice Columbus je usazena do hlavového složení Cane Creek. Nekompromisní kola 3T obutá do japonských plášťů Panaracer v barvě Astral Blue chrání vložy Tannus. Řazení a brzdy SRAM od Aspire Sports doplňují kliky Praxis a kotouče Galfer. Karbonový představec MAX1 pevně svírá komfortní řidítka 3T zachumlaná do prémiové omotávky Ciclovation. České sedlo Posedla bude vydražiteli vyrobeno na míru a upevněno sedlovkou MAX1. Doplněno lahví s magnetickým systémem Fidlock a spolehlivými pedály Look. O tvou bezpečnost se postará blikačka MAX1. Jako šperk tu najdeš objímku Tune. Zrozeno v království Kolofix!

VYVOLÁVACÍ CENA ČINÍ 88.888 KČ

Předmětem dražby je kolo na rámu ve velikosti a grafickém provedení dle volby vydražitele. Zobrazený štěrkolet byl pro účely prezentace zkompletován s použitím rámu velikosti 58, bez povrchové úpravy.

Kalkulovaná hodnota přesahuje 200.000 Kč!
Zajímavé vyvolávací ceny bylo dosaženo s podporou partnerů projektu.

Dražit se bude na AUKRO

SPECIFIKACE
Rám:Repete Verne (osa 142x12 mm)
Materiál:ocel Columbus Spirit HSS
Velikost:dle vydražitele
Geometrie:klikni sem
Specifikace:klikni sem
Vidlice:Columbus Futura Gravel (karbon, osa 100x12 mm)
Hlavové složení:Cane Creek Hellbender 70 (ZS44/28,6 - EC44/33)
Představec:MAX1 Evo Carbon XC (6° 90 mm)
Řidítka:3T Superghiaia (420 mm)
Omotávka:Ciclovation Grind Touch
Řazení a brzdy:SRAM Rival eTap AXS XPLR
Kotouče:Galfer Fixed Wave Road (160 mm)
Kliky:Praxis Alba (175 mm)
Převodník: Praxis Alba (40 zubů)
Středové složení:Praxis M30 T47 (68 mm)
Pedály:Look X-Track Race
Kola:3T Discus 45/32 LTD (700c)
Pláště:Panaracer GravelKing SK (700c x 38)
Vložky do plášťů:Tannus Gravel Tubeless Insert
Tmel do plášťů:Joe´s Super Sealant
Sedlovka:MAX1 Evo Carbon (31.6 mm)
Objímka:Tune Schraubwürger (34.9 mm)
Sedlo:Posedla Joyseat
Láhev:Fidlock Twist Bottle (600 ml)
Zadní světlo:MAX1 Cobo USB
Montáž:Kolofix