Třetí závod Kola pro život v Hluboké nad Vltavou pojal Honza velmi bojovně, když svedl opravdu vyrovnaný souboj právě s vítězem Malevilu Martinem Stoškem. Až odvážný atak v závěrečném kilometru, který však nevyšel, odsunul Honzu na celkové 4. místo v závodě, kde výkon rozhodně předčil výsledek. Tento nejprestižnější český maratonský seriál však Honza po třech závodech (z osmi) průběžně celkově vede!

image0.jpeg

Hned druhý den si odskočil opět do domácích vod na závod 50 Podralsko v Osečné, který s přehledem a kontrolovaným náskokem absolutně vyhrál. Zde si také užil chvilku slávy v rozhovoru pro Českou televizi. Rozhovor můžete poslechnout od 3. minuty ZDE.

image2.jpeg

Pátý závod během tří týdnů odjel v absolutní české konkurenci (chyběl jen ten nejlepší – Martin Stošek) na závodě Prima Cup Sázava, kde po 3h vyrovnané bitvy nakonec obsadil více než uspokojivé 5. místo (úvodní foto).

Prázdniny budou v rychlém sledu pokračovat  světové závody ve Francii, 2x Itálii a tu hlavní a podstatnou část sezony zakončíme v srpnu Mistrostvím republiky s následným Mistrovstvím Evropy v Dánsku! 

image1.jpeg