Melissa Hoskins byla profesionální cyklistkou, mistryní světa na dráze a olympioničkou. Podle abc.net.au zemřela po dopravní nehodě, ke které došlo v sobotu v Adelaide. Policie uvedla, že záchranná služba byla krátce po 20. hodině přivolána na Avenel Gardens Road v Medindie. Zde mělo, nedaleko od jejího domu, dojít ke sražení Melissy Hoskins autem. Za volantem seděl právě Rohan Dennis. 

Policie uvedla, že utrpěla vážná zranění a byla převezena k ošetření do Královské nemocnice v Adelaide, kde však v noci zemřela.

Dennis byl zatčen a obviněn ze způsobení smrti nebezpečnou jízdou a nedbalosti a propuštěn na kauci, aby se v březnu dostavil k adelaidskému magistrátnímu soudu.

Dvaatřicetiletá Melissa Hoskins byla bývalou dráhovou a silniční cyklistkou, která v roce 2017 oznámila odchod z profesionální cyklistiky a podporovala Rohana Dennise v profesionální silniční kariéře. Sama startovala na Olympijských hrách v Londýně 2012 ve stíhacím závodě družstev na dráze a také na Olympijských hrách v Riu 2016.

S Dennisem byla sezdaná od roku 2018.