200 kilometrů dlouhý závod zvládli nejlepší jezdci průměrnou rychlostí 47,4 kilometru za hodinu. Ve velmi větrný závod rozhodly terezíny. Až do samotného dojezdu se v čelní skupně udrželo jen kolem dvaceti jezdců. Nejaktivnější byl Rakušan Lukas Pöstlberger (BORA - hansgrohe), který strávil dvacet kilometrů v sólovém úniku, ale byl skupinou pronásledovatelů dostižen 1300 metrů před cílem. 

Největší zásluhu na dojetí Pöstlbergera měl Josef Černý (Deceuninck - Quick-Step). Český cyklista pracoval pro Floriana Sénéchala (Deceuninck - Quick-Step) a ještě zvládl v cílové rovince rozjíždět spurt. Právě ze zadního kola Josefa Černého začal spurtovat Tim Merlier (Alpecin - Fenix), největší favorit sprinterského dojezdu. Za Merlierem se schovával Mads Pedersen (Trek - Segafredo) a měl spoustu času využít jeho závětří, ale rychlostně na Belgičana nestačil a z háku ani nevykouknul. Za Pedersenem dojel na třetím místě Sénéchal.    

Čtvrtý skončil domácí Tom Van Asbroeck (ISN), pátý Rumun Eduard-Michael Grosu (DELKO) a šestý polský mistr Stanislaw Aniolkowski (Bingoal).