Trek - Segafredo se letos zaměří na celkové pořadí. K tomu je třeba vybrat silnou sestavu a to především do kopců. Na Tour vedení týmu vybralo zatím devět jezdců, z nichž jeden se do konečné nominace nedostane.

Nominováni jsou vrchaři Niklas Eg, Kenny Elissonde, Bauke Mollema a Richie Porte, všestranný Toms Skujinš a klasikáři Alex Kirsch, Mads Pedersen, Jasper Stuyven a Edward Theuns.     

Není snadné vybrat správnou sestavu na Tour, protože se kromě úspěchu na Grand Boucle musí zohlednit i příprava klasikářů na jednorázové závody. Trek chce na dlážděných kalsikách uspět, Stuyven už letos vyhrál Omloop Het Nieuwsblad a Pedersen je mistrem světa. Klasikáři nemohou být opomíjeni. Tour je ideální přípravou na jednorázovky a proto se do týmu nejspíš dostanou Stuyven, Pedersen a Theuns. 

Mollema a Porte se budou dělit o pozici lídra. Jejich ambice jsou podobné, vítězství je pro oba velmi nepravděpodobné. Porte stále sní o pařížském pódiu, zatímco Mollema myslí na první desítku a doufá, že Tour dokončí v dobré formě a bude připraven na kopcovité klasiky. V loňském roce vyhrál Kolem Lombardie a letos chce uspět v Ardenách a také na světovém šampionátu. 

Tým pro Giro d´Italia také čítá devět jmen a je ještě o něco ambicióznější. Vincenzo Nibali chce domácí závod vyhrát potřetí v kariéře. A není to jen přání, zkušený Ital skutečně patří k velkým favoritům. Sestava na Giro je převážně italská, kromě Nibaliho jsou nominováni Gianluca Brambilla, Giulio Ciccone, Nicola Conci, Jacopo Mosca a Antonio Nibali. Dále dva Nizozemci Koen de Kort a Pieter Weening a Francouz Julien Bernard. 

Nibali je sice jasnou jedničkou, ale osobní ambice má i Giulio Ciccone, nejlepší vrchař loňského ročníku a vítěz etapy. Ciccone bude především luxusním domestikem, ale může uspět i v celkovém pořadí. V kopcích budou Nibalimu pomáhat také Brambilla, Conci, Bernard, Weening a bratr Antonio. Mosca a De Kort jsou určeni pro práci na rovinách. Ale i z tohoto výběru se na jednoho nedostane, týmy jsou na třítýdenních závodech omezeny na osm jezdců. 

Trek - Segafredo na Tour de France: 

Niklas Eg
Kenny Elissonde
Alex Kirsch
Bauke Mollema
Mads Pedersen
Richie Porte
Toms Skujiņš
Jasper Stuyven
Edward Theuns

Trek - Segafredo na Giro d´Italia: 

Julien Bernard
Gianluca Brambilla
Giulio Ciccone
Nicola Conci
Koen de Kort
Jacopo Mosca
Antonio Nibali
Vincenzo Nibali
Pieter Weening