Celek Bigla - Katusha byl v existenčním ohrožení od vypuknutí pandemie, kdy se společnosti Bigla a Katusha rozhodly zrušit dohodu se švýcarským týmem a přestaly vyplácet sponzorské peníze. Tým musel sáhnout na finanční rezervu složenou u Mezinárodní cyklistické unie a začal vybírat prostřednictvím crowdfundingu na mzdy závodnic. 

V téměř bezvýchodné situaci se ale našla naděje v podobě francouzské oděvní značky Paule Ka (čti polka). Pro společnost založenou v roce 1987 je to první angažmá v ženském sportovním týmu. Značka nabízí dámské oblečení ve vyšších cenových relacích. Ale chystá uvedení značky Mademoiselle by Paule Ka na začátku roku 2021, která se zaměří na mladší zákaznice. 

„Jsme rádi, že můžeme podpořit tým a talentované ženy ve snaze dosáhnout sportovních úspěchů," říká Matthias Thoma, majitel Paule Ka. 

„Jsme nadšení, že můžeme přivítat společnost Paule Ka jako našeho nového hlavního sponzora. Je to poprvé, co se módní dům stane sponzorem ženské cyklistiky. Našemu sportu to umožní předvést cyklistiku unikátním a moderním způsobem," přidává svůj pohled Priska Doppmann Campana, ředitelka týmu. 

„Díky tomuto partnerství můžeme otevřít novou kapitolu. Chceme získat licenci WorldTour a budeme rozvíjet potenciál našich sportovkyň. Celkově je to dobrý den nejen pro náš tým, ale pro celou ženskou cyklistiku a jsme rádi, že toto spojení nám přinese spoustu nových příležitostí pro náš sport," dodává Priska Doppmann Campana. 

Nikola Nosková by tedy už příští rok mohla závodit v týmu s licencí WorldTour. Což je oproti nejistotě po odchodu původních sponzorů obrovský krok vpřed. Ženské závody by se měly do kalendáře vrátit v červenci a ačkoliv se mnoho závodů zrušilo, snad ještě letos v akci uvidíme Nikolu Noskovou v dresu Paule Ka.