Dalším závodem byl první Český pohár ve Velké Bíteši, následovaly tři závody Giant ligy dva v Plzni a jeden v Táboře. Mezi ně se vklínil 13. dubna závod ŠUAC, kde se podařilo poprvé letos na silnici skončit na bedně. Druhým místem to zajistil Jiří Hledík. Dalším významným závodem byl jeden z nejvýznamnějších závodů kalendáře MTB  4island Chalenge v Chorvatsku, zde se podařilo dojet našemu Janu Kučerovi celkově na 5. místě.

Nakonec ještě představení nového pomocníka: Již měsíc brázdí silnice s členy týmu KC Slavia Praha nový pomocník věnovaný firmou Federal Cars Praha s.r.o..  Podobně jako naši fotbaloví soukmenovci mají zapůjčené vozy od Emila Freje, my jsme se dohodli na spolupráci s pražskou firmou Federal Cars, která nám dlouhodobě zapůjčila vůz Peugeot 308SW a půjčuje nám i další Peugeoty na významné akce. Nejvíce jich uvidíte v druhém zářijovém víkendu při  Velké ceně Temelína. Děkujeme za podporu a budeme se těšit u dalších zpráv o našem týmu.

30. 3. VC Hlohovce: 16. místo Ondřej Beran, 23. Jan Marek, 27. Pavel Jelínek, 11. kat Masters Jiří Hledík.

31. 3. V. Bíteš – Brno - V. Bíteš Škoda Cup: Pavel Jelínek (DNF na 120 km)

10. 4. Plzeň 1 závod Giant ligy : Karel Kopr 4.místo (kat. Masters), Ondřej Beran 18. místo (Elite), Jan Marek 20. místo (Elite), J. Hledík 12. místo (kat. Masters)

11. 4 - 14. 4. Chorvatsko 4island Chalenge  5. místo Jan Kučera (kat. Masters)

13. 4. Plzeň 1. závod ŠUAC : J. Hledík 2. místo (kat. Masters D)

17. 4. Tábor 2. závod Giant ligy: Pavel Jelínek 18. místo, Kopr, Beran, Marek všichni DNF

24. 4. Plzeň 3. závod Giant ligy: Karel Kopr 1. místo (kat. Masters),Ondřej Beran 26. místo (Elite), Jan Marek 27. místo (Elite)

27. 4. Extraliga Masters: J. Hledík 8. místo (kat.C)