Bora překvapila oznámením nominace na Tour de France, když ještě není hotová. Německý celek zatím představil sedm jmen: Jai Hindley, Emanuel Buchmann, Marco Haller, Bob Jungels, Jordi Meeus, Nils Politt a Danny van Poppel. Posledním členem výběru bude některý vrchař, Bora jeho jméno známí o víkendu.

Bennett měl původně být lídrem do hromadných dojezdů, vítěz dvou etap na Tour de France patřil v minulosti k nejrychlejším sprinterům světa, jenže letos vyhrál pouze jednu etapu na úvod sezóny v Argentině a jeho výkonnost je jednoznačně nedostatečná. Navíc se všeobecně počítá s tím, že po sezóně z Bory odejde, zájem má americký druhodivizní celek Human Powered Health. Bora se s poněkud nespolehlivým Irem loučí už podruhé, ale na hromadné dojezdy zcela rezignovat nechce, příchod Australana Sam Welsforda z DSM je považován za hotovou věc.

Tým měl velký zájem také o Fabia Jakobsena, sprintera týmu Soudal Quick-Step, ale to už prý neplatí, přednost dostane Welsford, jehož by Jakobsen mohl nahradit v dresu DSm-Firmenich. 

Danny van Poppel 

Svou první příležitost na Tour de France letos dostane Jordi Meeus. Čtyřiadvacetiletý Belgičan nepatří mezi úplnou špičku, ještě nikdy nedosáhl na vítězství v závodě WorldTour, tím spíš na Grand Tour. Rychlostně na Jaspera Philipsena, Fabia Jakobsena, Dylana Gronewegena a další špičkové sprintery většinou nestačí, ale k dispozici bude mít Danny van Poppela, který patří k nejlepším rozjížděčům sprintů na světě a proto není Meeusenovo vítězství na Tour zcela vyloučeno. A příležitostí bude dost, očekává se něco mezi šesti až osmi hromadnými koncovkami. 

Van Poppelovi by při rozjíždění spurtů měli pomáhat především Marco Haller a Nils Poliit, vrchaři Emanuel Buchmann a Bob Jungels budou hlavně pomáhat lídrovi na celkové pořadí, loňskému vítězi Giro d'Italia Jaiovi Hindleymu. Australan patří k nejlepším vrchařům světa, dařilo se mu na Critérium du Dauphiné, kde skončil čtvrtý celkově a umí skvěle vyladit formu na jeden cíl sezóny. Patří k favoritům na celkové pódium. 

Jai Hindley 

Kdo bude tím posledním nominovaným na Tour de France? Bora tvrdí, že to bude některý vrchař. Nabízí se Sergio Higuita, který však rozhodně nepřesvědčil na Okolo Švýcarska. Šanci má také Max Schachmann, jemuž se Švýcarsku dařilo mnohem víc, má spoustu zkušeností a je Němec, což je v Boře vždy výhoda. Nepřekvapila by ani nominace Patricka Konrada. Příležitost pravděpodobně nedostane Ide Schelling, ačkoliv letos patří k nejlepším závodníkům Bory a má výbornou formu.

Určitě nebude nominován Aleksandr Vlasov, který se dlouho léčí z nemoci, kvůli které opustil peloton Giro d'Italia. A nepředpokládáme ani účast teprve dvacetiletého Ciana Uijtdebroekse. Belgičan letos dokončil čtyři krátké etapové závody v první desítce, naposledy byl sedmý ve Švýcarsku a je nepochybně nejcennějším závodníkem Bory s největším potenciálem, jenže debut na Tour de France v tak nízkém věku není moc pravděpodobný, Uijtdebroeks bude chtít ještě počkat.