Zástupci obou společností se dohodli na vzájemné spolupráci. „Vybrali jsme si Bosch eBikes Systems jako strategického partnera jakožto lídra na trhu elektromotorů,” uvedl Petr Lavička, produktový manažer firmy Superior. Dodal, že produkty Bosch eBikes Systems jsou mezi jejich zákazníky vyžadovány z důvodu vysoké kvality a skvělého servisu. 

Stejně skvělou podporu poskytuje i nám, ať už se jedná o informace pro vývoj nebo technickou podporu,” řekl Petr Lavička, který doufá, že toto spojenectví uspokojí stávající zákazníky a zároveň osloví i nové, kteří značku Superior neznají a přitom vyžadují výrobky nejvyšší kvality. Komplexní řešení od Bosch eBike Systems by se mělo objevit u všech typů elektrických kol české značky. Manažer Petr Lavička nejvýše hodnotí Smart System, který podle něj nabízí nejlepší možnosti pro koncové zákazníky i výrobce.

Superior je cyklistická značka, která vyvíjí, navrhuje, testuje a vyrábí kola v Kopřivnici v České republice. Sídlo firmy se nachází na úpatí pohoří Beskydy. Tým je složený z bikerů, cyklistických nadšenců, závodníků a expertů, kteří kola vyvíjejí od roku 1993. Kola Superior se dlouhodobě objevují na významných závodech včetně světového poháru horských kol UCI nebo etapového závodu Cape Epic, kde si jejich jezdci připsali nejedno vítězství. Společným znakem všech kol Superior je podle Petra Lavičky trojice vlastností: rychlost, lehkost a čistota.

S velkým potěšením sleduji, jak v Česku roste popularita elektrokol. Se značkou Superior, která má v Česku své kořeny, sdílíme stejně vysoké standardy kvality i služeb. Jsem si jist, že naše spolupráce přispěje k pozitivnímu vývoji českého trhu," řekl Armin Harttig, vedoucí prodeje a servisu Bosch eBike Systems.

Bosch eBike Systems tvoří budoucnost mobility elektrokol pomocí inovativních produktů a digitálních služeb od vysoce účinných pohonných systémů až po první ABS pro eBikes a navazující digitální řešení. Elektrocyklistům nabízí ten správný pohonný systém založený na spojení pohonné jednotky, akumulátoru, displeje a aplikace, které uspokojí každou potřebu od jízdy městem a turistiky až po sportovní dobrodružstvím v horách. Dokonale sladěnému modulárnímu portfoliu produktů dnes důvěřuje více než 100 předních světových značek jízdních kol, mezi něž nyní patří i česká značka Superior.