Dries Devenyns vyhrál v šestém ročníku Cadel Evans Great Ocean Road Race, když ve finiši porazil Pavla Sivakova (Ineos). Třetí skončil Daryl Impey (Mitchelton - Scott). Závod začal hodně zostra, když boční vítr rozdělil hlavní pole a trvalo 50 kilometrů, než se vše uklidnilo a sjelo. Do úniku se dostali jen dva závodníci, ale i ti byli dostiženi před nájezdem na cílové okruhy.

26 kilometrů před cílem se začalo závodit naplno, v popředí zůstalo jen 17 cyklistů a sprinteři postupně odpadávali. 5 kilometrů před cílem unikl sám Pavel Sivakov, ale brzy se k němu přidal Devenyns a tito dva dorazili do cíle s malým náskokem před další skupinou. Devenyns byl v dojezdu rychlejší a připsal si významné vítězství a už 750. vítězství svého týmu od založení v roce 2003. 

"Závod byl od začátku hodně agresivní, když trvalo jen chvíli, než se peloton roztrhal. Když se to stalo, zůstal jsem vzadu, ale byl jsme v klidu, věděl jsem, že se to zase sjede. Dva okruhy před cílem se závod rozdělil znovu,a le už jsem byl vpředu. Když Sivakov nastoupil, rozhodl jsem se jet s ním a dali jsme do toho vše. Vůbec jsem netušil, jaký má spurt, ale měl jsem dobrou rychlost a zvítězil," řekl Devenyns v cíli.