Belgický tým Deceuninck - Quick-Step měl kromě posledních pár metrů etapy vše pod kontrolou a dokonale rozjel spurtu Fabiu Jakobsenovi, ale z ničeho nic se vpředu zjevil Dylan Groenewegen (Jumbo - Visma) a všechny porazil, včetně nizozemského mistra. 

Deceuninck - Quick-Step se držel v čele pelotonu od mety deseti kilometrů před cílem. Před belgickou sestavu se sice snažily natlačit konkurenční celky, včetně Jumbo - Visma a Ineosu, o sólový únik se pokusil Jan Polanc (UAE Emirates), ale tým kolem Yvese Lampaerta pozice udržel a vyslal Fabia Jakobsena do cílové rovinky v ideální pozici. Dylan Groenewegen nebyl vůbec vidět musel si poradit bez pomoci týmu a při zahájení spurtu objížděl kolem deseti soupeřů, přesto byl na cílové pásce úplně první. 

Jakobsen skončil druhý, Alexander Kristoff (UAE Emirates) třetí, Ben Swift (Ineos) čtvrtý a Jon Aberasturi (Caja Rural - Seguros RGA) pátý. Johnu Degenkolbovi (Lotto Soudal) první sprint v dresu nového týmu moc nevyšel a skončil až sedmý. Ještě horší byl výsledek týmu CCC, který se nedokázal dohodnout, zatímco Matteo Trentin jel na jedné straně silnice, Greg Van Avermaet se držel na druhé a ani později jejich spolupráce nevyšla a Trentin projel cílem až na 13. příčce. 

"Děkuji týmu za pomoc, byli dnes výborní. Na sprintery je na začátku roku vždy velký tlak, protože se od nás očekávají vítězství, takže jsem rád, že se mi podařilo vyhrát už v prvním závodě. Formu mám dobrou a tým máme silný, takže se pokusím o další vítězství," řekl v cíli velmi spokojený Groenewegen.