Chybět by neměl nikdo z těch, co jezdí v zahraničních týmech, tzn. Roman Kreuziger (NTT), Zdeněk Štybar (Deceuninck Quick Step), Petr Vakoč (Alpecin Fenix), Josef Černý a Jan Hirt (oba CCC) či Daniel Turek (Israel Cycling Academy).

S nimi bude soupeřit nejlepší domácí tým Elkov Kasper, jakož i týmy, které se soustřeďují na mladíky do 23 let: Topforex Lapierre, Tufo Pardus Prostějov, Favorit Brno, a samozřejmě i další české týmy, jako AC Sparta Praha Cycling, CK Příbram Fany Gastro atd. Na startu budou i  jednotlivci známých jmen, například Michael Boroš z ČEZ Cyklo Team Tábor apod.

Ze Slovenska by neměla chybět ani hvězda největšího formátu: Peter Sagan (Bora hansgrohe)! 

Na časovku mužů je aktuálně přihlášeno 74 závodníků, z toho 47 Čechů. K hromadnému závodu 160 cyklistů, z toho 113 Čechů. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kromě samotných závodů připravili organizátoři bohatý doprovodný program, ať už aktivní sportovní nebo jen divácký a zábavný.  

Patří sem vyjížďka veřejnosti včetně samozřejmě dětí na tzv. městském 3,7 km dlouhém okruhu, která startuje na Komenského náměstí v sobotu v 9:30 hod.

Na stejném místě proběhne ten samý den od 15:00 Vyjížďka legend a osobností, a to nejenom cyklistiky.

Divácký program zahrnuje:

Čtvrtek 20. 8. 2020, ve 20 hodin KONCERT SKUPINY ČECHOMOR (koupaliště Mladá Boleslav)

Pátek 21. 8. 2020, ve 20 hodin, KONCERT SKUPINY SLZA (koupaliště Mladá Boleslav)

Sobota 22. 8. 2020:

od 8 do 20 hodin, OBČERSTVENÍ, HUDBA, MODEROVÁNÍ, DĚTSKÁ ZÓNA (Komenského náměstí, před magistrátem Mladé Boleslavi)

od 8 do 20 hodin, ZÓNA WE LOVE CYCLING –ATRAKCE PRO DĚTI, OBČERSTVENÍ (Staroměstské náměstí, Mladá Boleslav)

od 8 do 20 hodin, PREZENTACE VRÁMCI INICIATIVY BEZPEČNÝ PÁTEK – AUTO VŘEZU, MOBILNÍ DĚTSKÉ DOPRAVNÍ HŘIŠTĚ, DEMONSTRACE SPRÁVNÉHO POUTÁNÍ DLE DOPORUČENÍ EXPERTŮ VÝZKUMU DOPRAVNÍ BEZPEČNOSTI ŠKODA AUTO (Staroměstské náměstí, Mladá Boleslav

od 8 do 20 hodin, EXPOZICE JÍZDNÍCH KOL ŠKODA (Komenského náměstí Mladá Boleslav)

od 8 do 20 hodin, VŮZ ŠKODA SUPERB V DESIGNU „RED SUPERB“ – VŮZ ŘEDITELE TOUR DE FRANCE (Komenského náměstí Mladá Boleslav)

od 8 do 20 hodin, TÉMATICKÝ FOTO KOUTEK TOUR DE FRANCE – VČETNĚ TROFEJE PRO VÍTĚZE TOUR (Komenského náměstí Mladá Boleslav)

od 8 do 20 hodin, DĚTSKÁ ZÓNA – NAFUKOVADLA A SKÁKADLA PRO NEJMENŠÍ A DALŠÍ SOUTĚŽE PRO DĚTI (Staroměstské náměstí Mladá Boleslav)

od 8 do 20 hodin, ZÁVODNÍ RALLY SIMULÁTORY (Staroměstské náměstí Mladá Boleslav)

od 8 do 20 hodin, ŠKODA BOUTIQUE – PRODEJ ORIGINÁLNÍCH REKLAMNÍCH PŘEDMĚTŮ ŠKODA A DALŠÍ (Staroměstské náměstí Mladá Boleslav)

od 8 do 20 hodin, OBČERSTVOVACÍ ZÓNY NA DIVÁCKÝCH MÍSTECH (Staroměstské náměstí, Komenského náměstí Mladá Boleslav, vrchol kopce nad Jemníky, Holé Vrchy, Úherce, Dobrovice)

mezi 14 až 19 hodinou, AUTOGRAMIÁDA JIŘÍHO JEŽKA A ONDŘEJE CINKA (Komenského náměstí, před Magistrátem Mladé Boleslavi)

od 17 do 24 hodin, ROCKOVÝ KONCERT (Úherce, na návsi)