Ten nejlepší jich má na kontě už 11, ten nejhorší zatím nic nevyhrál. Tím druhým jmenovaným je AG2R Citroën. Jeho dosavadním nejlepším výsledkem je 2. místo 21letého nováčka týmu, jímž se stal 1. srpna 2021, zatím nepříliš známého Paula Lapeiry. Pro hodně zasvěcené zas tolik neznámý být nemusí, vždyť loni vyhrál Il Piccolo Lombardia, určenou jezdcům do 23 let.

David Gaudu

Po jednom vítězství mají tři týmy, liší se však počtem druhých a třetích míst. Groupama-FDJ se zatím může pyšnit vítěznou 2. etapou Davida Gaudua na Algarva (2.Pro). Pro Astanu Qazaqstan vyhrál Alexey Lutsenko Clásico Jaén Paraiso Interior (1.1), velmi blízko vítězství, tedy na 2. místě, byli cyklisté Astany ve třech případech. Třetím celkem, který zatím vyhrál jen jednou, je Israel-Premier Tech: Michael Woods vyhrál 2. etapu Gran Camiňo (2.1). Tým Israele má navíc na kontě 5 druhých a 3 třetí místa.

Po dvou vítězstvích získaly dva týmy. Pro BikeExchange-Jayco vyhrál dvě etapy na Saudi Tour (2.1) Dylan Groenewegen. O výhry Trek-Segafredo se postarali Mads Pedersen etapou na Etoile de Bességes (2.1) a Matteo Moschetti etapou na Volta a la Valenciana (2.Pro). Oba týmy mají po 4 druhých místech, Trek má 2 třetí, což je o jedno víc než australský tým.

Wout Van Aert

Tři vítězství mají na kontě 4 týmy. Rohan Denis se stal v dresu Jumbo-Visma australským šampionem v časovce, Wout Van Aert vyhrál Omloop Het Nieuwsblad (1.UWT) a Jonas Vingegaard Drome Classic (1.Pro). Bahrain-Victorious se může radovat z vítězné etapy Santiaga Buitraga na Saudi Tour a etapou a celkovým prvenstvím Wouta Poelse na Vuelta a Andalucia (2.Pro). Tři výhry Movistaru dosud zajistil jediný jezdec a to Alejandro Valverde, vítěz Trofeo Pollenca (1.1), etapy a konečného pořadí Gran Camiňo (2.1). A konečně tři vavříny má na kontě EF Education-EasyPost: Stefan Bissegger vyhrál časovku na UAE Tour (2.UWT), stejnou disciplínu ovládl na Gran Camiňo Mark Padun a při stejném etapáku vyhrál první etapu Magnus Cort.

Jan Hirt

Čtyři zářezy na pažbě mají po únoru Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux a Cofidis. V dresu belgického týmu nejprve vyhrál na Mallorce Trofeo Alcúdia (1.1) Biniam Girmay Hailu, poté Alexander Kristoff Clasica de Almeria (1.Pro) a konečně etapu a celkové pořadí na Tour of Oman Jan Hirt! Cofidis se prosazoval zatím výhradně na domácí půdě. Na Etoile de Bességes vyhráli po etapě Bryan Coquard a Benjamin Thomas, který ovládl i konečné pořadí. Coquard přidal navíc etapu na Tour de la Provence (2.Pro).

Pět vítězství má Bora-hansgrohe. Aleksandr Vlasov vyhrál etapu i celkově Volta a la Valenciana, Sergio Higuita se stal národním šampionem a vyhrál etapu na Volta ao Algarve (2.Pro) a Lennard Kämna vyhrál etapu na Vuelta a Andalucia.

Sergio Higuita

Mírně se sedmi vítězstvími odskočily Lotto Soudal a Ineos Grenadiers. Belgický tým ovšem vyhrával výhradně na závodech kategorie .1: Tim Wellens ovládl Trofeo Serra de Tramuntana a etapu na Tour des Alpes Maritimes et du Var. Tamtéž byl v etapě úspěšný Caleb Ewan, který vyhrál i etapu na Saudi Tour, kde druhou vítěznou přidal Maxim Van Gils, jenž se stal i celkovým vítězem. Poslední výhru má na kontě Arnaud De Lie z Mallorcy při Trofeo Palma.

Ineos Granadiers má sice také 7 výher, ale tři z toho jsou z národních šampionátů: Australan Luke Plapp, Kolumbijec Daniel Felipe Martínez a Ekvádorec Richard Carapaz. Filippo Ganna vyhrál časovku na Etoile de Bességes a prolog na Tour de la Provence, kde vyhrál etapu Elia Viviani. Zatím poslední výhru má na kontě Magnus Sheffield z etapy na Vuelta a Andalucia.

Filippo Ganna

Druhý nejlepší výsledek zatím vykazuje UAE Team Emirates. Nejcennější jsou dvě etapy a celkové vítězství Tadeje Pogačara na UAE Tour (2.UWT). Výborně si vedou i McNulty, který vyhrál Trofeo Calvia (1.1) a Faun-Ardéche (1.Pro), a Alessandro Covi, jenž vyhrál Vuelta de Murcia (1.1) a etapu na Vuelta a Andalucia. Také dvě výhry přidal Fernando Gaviria etapami na Tour of Oman.

Kdo nám tedy zbývá? Quick-Step Alpha Vinyl už zase vévodí, zatím 11 vavřínů. Z toho pět jich má na kontě Fabio Jakobsen: dvě etapy na Volta a la Valenciana, dvě na Volta ao Algarve a klasiku Kuurne-Bruxelles-Kuurne (1.Pro). Tři vítězství získal Remco Evenepoel: etapy na Valencianě a na Algarve, které ovládl i celkově. Dvakrát byl úspěšný Mark Cavendish: po etapě na Tour of Oman a UAE Tour. A konečně jednou přispěl Fausto Masnada etapou v Ománu.

Fabio Jakobsen

Jednotlivcům v totožné statistice vévodí Fabio Jakobsen, ale pozor, hned za ním ho se čtyřmi výhrami následuje Nairo Quintana, který vyhrál po etapě i celkově Tour de la Provence a Tour des Alpes Maritimes. Tři výhry, jak vidno výše, si připsali Valverde, Evenepoel a Pogačar.

Z Čechů kromě Jana Hirta vyhrál i Mathias Vacek, konkrétně etapu na UAE Tour.