loading...

Už samotný rám Colnago C68 je exkluzivním zbožím, které kombinuje karbon s titanovými spojkami vytištěnými na 3D tiskárně. Gioiello, v překladu drahokam, šperk či klenot, je navíc pozlacené a vyrobeno bylo pouze 50 kusů. Jedná se o speciální a limitovanou edici založenou na rámu C68, který je celý zdobený plátkovým zlatem. Kromě této speciální povrchové úpravy se Gioiello vyznačuje vidlicí se speciální texturou s elegantním vzorem, se symbolem Colnaga. Stejný design se opakuje také na sedle, vytvořeném ve spolupráci se společností Selle Italia, a na řídítkách.

Zlato pokrývá i další části kola, které je vybaveno sadou Shimano Dura-Ace Di2 R9250, přehazovačka je vylepšena kladkami CeramicSpeed OSPW 3D Printed Ti OSPW TiN Coated, kola dodává Enve, konkrétně model SES 3.4 Gold version a pláště Pirelli, ve speciální edici P ZERO Race TLR Gold x Colnago for Giro d’Italia. 

loading...

Konečně prvkem, který je s Trofeo Senza Fine (pohárem pro vítěze Giro d’Italia) nejpříměji spojen, je 3D tištěný košík na bidon, rovněž pokrytý plátkovým zlatem. Každý rám má unikátní povrchovou úpravu, každýl plátek zlata je aplikován ručně, vzhled je proto pokaždé mírně odlišný a dělá z každého Colnago Gioiello originál. 

Výjimečná je i cena kola, která byla stanovena na 22 tisíc eur a v prodeji je celkem 49 kusů.