Štybar, který na začátku letošního roku ukončil svou profesionální kariéru závodem mistrovství světa v cyklokrosu v Táboře, se tak spojil se značkou, ve které byl zvyklý závodit celý život.

ZŠ_1.jpeg

„Spolupráce se značkou Kalas pro mě byla logickým krokem a vlastně tak trochu vznikla z mé iniciativy. Hledal jsem dodavatele cyklistického oblečení na poslední část mé kariéry a ´Kalaše´ jsem měl prověřeného léty závodění v nároďáku. Je to česká firma se skvělými produkty a širokým sortimentem, proto mi to dávalo od začátku smysl. Jsem rád, že odezva byla i z druhé strany stejná,“ uvedl bývalý český reprezentant Zdeněk Štybar.

„Jsme velmi potěšeni, že můžeme přivítat Zdeňka v našem týmu jako nového ambasadora. Jeho úspěchy a hodnoty dokonale ladí s naším posláním poskytovat cyklistům to nejlepší. Věříme, že tato spolupráce přinese mnoho pozitivního a přispěje k dalšímu rozvoji našich produktů,“ řekl Josef Filip, CEO společnosti Kalas Sportswear.

ZŠ_3.jpeg

Zdeněk Štybar, známý svou vytrvalostí, bojovností a profesionálním přístupem, přinese do spolupráce nejen bohaté zkušenosti z vrcholové cyklistiky, ale také nekompromisní přístup k výkonu a kvalitě. „Kromě řady moc pěkných projektů, které spolu chystáme, bych měl pomáhat testovat nové produkty a poskytovat zpětnou vazbu, na což se moc těším,“ doplnil ještě Štybar.

První společný projekt spatří světlo světa 23. 7. 2024, o co přesně půjde, však firma ani závodník neprozradili.