Poradna - Všechna témata

Vybíráme chytrý trenažér - moderní trendy

I moderní trendy mohou vycházet ze starších a ověřených poznatků. Stejně tak mohou poslední technické novinky obsahovat starší a léty prověřené technologie. Potvrzuje to i aktuální dění ve světě chytrých trenažerů a jejich propojování a komunikace s dalšími zařízeními. Toto dění bude navíc ještě uspíšeno. Boom virtuálních závodů a soutěží zvyšuje nároky na stabilitu a spolehlivost připojení, na množství a kvalitu přenášených dat a vývoj chytrých trenažérů musí tuto skutečnost reflektovat.

19.12.2020 23:00:00

Výběr chytrého trenažeru - cena

Při výběru chytrého trenažéru zvažujeme různé parametry technického rázu a různé vlastnosti. Zvažujeme, jak hluboko budeme muset sáhnout do kapsy a co si v tomto směru můžeme a chceme dovolit. V ceně trenažéru se kromě zisku obchodníka odráží právě i technické vybavení a v následujících několika minutách vám přibližujeme specifika různých cenových hladin.

09.12.2020 21:00:00

Chytré trenažery - komunikační protokoly

Chytrý trenažér komunikuje s dalšími zařízeními ve svém okolí. Jednat se může o telefon, tablet, notebook, stolní počítač, smart hodinky, cyklo computer, smart televizor atd. V následujících několika minutách vám přibližujeme specifika různých komunikačních protokolů.

09.12.2020 21:00:00

Průvodce světem chytrých trenažerů

Přinášíme 11ti dílnou sérií videoporaden na téma chytrých trenažerů od našich kolegů z Cykloseminare.cz.

24.07.2020 0:00:00

"Hemoroidy" - jakému sportu se vyhnout?

Rozšířené hemoroidy jsou onemocněním, které může velmi znepříjemnit nejen každodenní aktivity, ale také sportovní výkony. Jízda na kole je pohyb, u kterého hrozí, že se příznaky ve formě pálení, bolesti, svědění a krvácení zhorší. Ale žádné strachy, ani tak není třeba nechat cyklo oblečení ve skříni.

05.06.2020 19:49:00

Nové Sportovní centrum Sport&Races v Chomutově otevřeno

Tréninkový systém Sport&Races letos zahajuje už čtvrtý rok své činnosti. Kolektiv pod vedením Ing. Petra Nováka nabízí možnost systematické přípravy vytrvalostních sportovců. Od cyklistů přes triatlonisty, běžce nebo běžkaře až po účastníky stále populárnějších závodů OCR.

21.02.2020 21:00:00

Rýžové koláčky

Většina cyklistů, kteří se snaží provozovat cyklistiku na výkon, řeší i stravování během jízdy. Z kuloárů špičkových týmů uniká informace, že jejich chlapci dostávají v taštičkách různé speciality, vyrobené týmovými kuchaři. A mezi nejznámější patří rýžové koláčky. Tady je recept.

11.11.2019 14:00:00

20. díl Alltraining Academy - Tréninkový rádce - tréninkové prvky pro rozvoj rychlosti a dynamické síly

Rychlostní a silové dynamické prvky jsou nejkratší a nejintenzivnější prvky tréninku, které výrazně ovlivní výkon každého pravidelně trénujícího cyklisty. Jejich trénink je náročný, zábavný a přináší komplexní ucelení výkonu každého, kdo nechce mít ve svém výkonu žádnou slabinu.

23.10.2019 17:00:00

Podporují nás