Za tímto úspěšným přestupem jej posunuly jeho zodpovědná příprava, skvělé výkony, podpora tatínka Milana Seemana, tréninkové vedení Milana Chrobáka i podpora a zázemí oddílu TJ Stadion Louny. Adam věří, že příprava v Itálii a účast v závodech tam i jinde ve světě jej může posunout dále. V průběhu let, jak je u závodníků Stadionu Louny zvykem, závodil i trénoval na silnici, v časovkách, na dráze i v cyklokrosu. Ve všech disciplínách dosáhl úspěšných výsledků. V lounském dresu získal Adam 5 titulů mistra ČR v různých disciplínách a mnoho dalších úspěchů. O jeho dlouhodobých úspěších v rámci oddílu svědčí i to, že tradiční oddílovou soutěž v hodnocení závodníků vyhrál již 3x po sobě v letech 2018-2020. Soutěž je v oddíle vyhodnocována každoročně od roku 1970. Ročník 2021 ještě není uzavřen a čeká na ukončení cyklokrosové sezóny. Adam by se nadále chtěl věnovat především silniční cyklistice a k tomu by měl najít v Itálii ty nejlepší podmínky pro trénink i závodění.

2014 – 2016

V prvních letech tréninků a závodění Adam kombinoval přípravu pod vedením svého tatínka Milana Seemana v Chomutově a starty v cyklokrosu v dresu oddílu TJ Stadion Louny.

2018

V roce 2018 přibylo závodů a Adamovi se poprvé podařilo vyhrát oddílovou soutěž. Přivedlo jej k tomu 54 závodů, kdy se ve 26 případech umístil mezi prvními třemi. Mezi významné úspěchy v tomto roce patřilo celkově 3. místo v mezinárodní konkurenci na Malém Závodě Míru v Lanškrouně. V tomto etapovém závodě byl v první a druhé etapě na 2. místě, v třetí etapě na 3. místě. Získal dres nejlepšího vrchaře. To vše v mezinárodní konkurenci více než 150 závodníků. Dalšími úspěchy byla umístění na MČR, kdy obsadil 1. místo v silniční časovce jednotlivců a byl 2. i v silničním závodě. Úspěšný byl v tomto roce i na dráhových MČR, kdy zvítězil ve scratchi, 2. místo obsadil na 500 m a 3. místa bral i v OH sprintu, keirinu, na 2 km a 3 km družstev.

2019

Tento rok Adam jako prvoročák kadet opět vyhrál oddílovou soutěž, když z 48 závodů bylo 28 s pódiovým umístěním. V tomto roce bychom vyzdvihli zejména výborná umístění v mezinárodních etapových závodech, celkově 6. místo v Jevíčku na Závodě míru nadějí a Lanškrouně celkově 11. místo. Adam také vyhrál silniční závod na Letní olympiádě dětí a mládeže a tamtéž byl druhý v časovce. Významná byla nominace na Evropské olympijské hry mládeže do Baku. MČR silnice 1. místo v časovce družstev, 3. místo v časovce jednotlivců. Na dráhovém MČR 2. místo na 500 m. A úspěšným završením celé sezóny bylo celkově 2. místo jak silničním Techniserv Cupu, tak v cyklokrosovém ToiToi cupu.

2020

Ani rok poznamenaný vypuknutím pandemie nemoci COVID neukončil sérii vítězství v oddílové soutěži, kde k vítězství díky zrušení mnoha závodů stačila účast v 36 závodech a 13 umístění na stupních vítězů. O co méně bylo závodů, o to více bylo mimořádných úspěchů. Adam se stal celkovým vítězem Závodu míru nejmladších, kde vyhrál mezi 161 závodníky ze 14 zemí. Na MČR získal double, když ovládl jak individuální silniční časovku, tak silniční závod jednotlivců. Dalšími skvělými výsledky byla dvě druhá a jedno třetí místo na MČR na dráze.

2021

Oddílová soutěž ještě není za rok 2021 uzavřená.  Adam už letos kombinoval starty v dresu oddílu TJ Stadion Louny a v dresu belgického Cannibal Teamu a často také v dresu reprezentace ČR. Skvělým výsledkem bylo 3. místo na silně obsazeném mezinárodním závodě Grand Prix Bohemia. Vzhledem k vysoké silniční zátěži už zcela vynechal dráhové závody a v létě se soustředil jenom na závody silniční. Ze srpnového Závodu míru juniorů si odvezl puntíkatý dres nejlepšího vrchaře a druhé místo v závěrečné etapě. Na podzim krátce, ale nikoli neúspěšně, ještě naskočil do cyklokrosové sezóny, kterou se přes 3. místo na MČR v Jičíně rozhodl již ukončit a věnovat se jen silniční přípravě, odpočinku a studijním povinnostem. Náročný závod v Jičíně mu ukázal, že přes vysokou výkonnost mu chybí část technických dovedností, potřebných ke skvělým výsledkům i na technických tratích a nemá už dost prostoru si takové dovednosti doplnit.