Bennettovi se na začátku letošní sezóny vůbec nedařilo a kromě fyzické kondice mu chběla souhra se spolujezdci po návratu do týmu BORA - hansgrohe. Dnes však využil perfektní práce svého rozjížděče Dannyho van Poppela a ve Frankfurtu si dojel pro první vítězství po téměř jednom roce. Vloni se naposledy radoval 7. května, poté se trápil kvůli zranění, nemocem a sporu s Patrcikem Lefeverem a vedení týmu Deceuninck - Quick-Step. 

V hromadném dojezdu porazil Fernanda Gaviriu (UAE Emirates) a Alexandra Kristoffa (Intermarché - Wanty Gobert). Čtvrtý dojel domácí Phil Bauhaus (Bahrain Victorious) a pátý Van Poppel. 

"Dnes šlo všechno perfektně. Naposledy jsem vyhrál před 350 dny a rozhodně bylo načase znovu něco vyhrát. Tým pro mě od startu velmi tvrdě pracoval. Danny van Poppel mi to v závěru skvěle rozjel a jediné, co jsem musel, bylo dovézt to na čáru. Asi 100 kilometrů před cílem jsem měl křeče, ale naštěstí jsem si stihl odpočinout před rychlým dojezdem ve Frankfurtu. Opravdu chci poděkovat všem, kteří mi věřili,” řekl Bennett.