V pátek 12. června se celá skupina sjela do Rakouska a všichni podstoupili testy na koronavirus COVID-19 jako součást lékařského protokolu UCI i interního týmového. Nikdo nebyl testován pozitivně. Cyklisté začali trénovat a připravovat se na přeplánovanou sezónu, přičemž pečlivě dodržovali sociální distancování a zdravotní pravidla. 

"Jsem velmi šťastný, že jsem opět v Söldenu a že můžeme začít právě tady. Byl jsem tu naposledy na Nový rok na lyžování, nyní jsem tady na přípravu se všemi kolegy Bora-hansgrohe,“ řekl Peter Sagan. 

Tým se rozdělil do několika skupin, aby snížil riziko nákazy během kempu. Dvě skupiny se ubytovaly ve vysoké nadmořské výšce, tři další zůstaly níže v údolí, ale trénovat budou také ve vyšších nadmořských výškách. 

Jezdci budou plnit tréninkové programy založené na jejich aktuální kondici a jejich cílech pro přeplánovanou sezónu 2020. 

Očekává se, že Peter Sagan se v sobotu 1. srpna vrátí do závodů na Strade Bianche a v sobotu 8. srpna se postaví na start Milán-San Remo. Peter měl jet původně Giro i Tour. Očekává se, že účast na obou Grand Tour dodrží, což by ovšem znamenalo, že bude chybět na většině dlážděných klasik.

loading...