Dvěma víkendovými etapami skončí Okolo Katalánska (2.UWT), kde pro Remca Evenepoela pracuje Jan Hirt.

Dnes se jede závěrečná časovka Settimana Internazionale Coppi e Bartali (2.1). Tady závodí hned tři Češi. Zatímco Josef Černý si dá v neděli volno, bratři Vackové jsou uvedeni ve startovní listině nedělní jednorázovky GP Industria & Artigianato (1.Pro).

V neděli bude také končit portugalský etapák Volta ao Alentejo (2.2). Do něho 22. března odstartovali původně tři čeští cyklisté, ovšem Daniel Babor v první etapě nestihl limit a Vojtěch Řepa do druhé etapy nenastoupil. Pokračuje tedy pouze Michal Schlegel.

V neděli se jede další z belgických klasik Gent - Wevelgem (1.UWT) a na ní budou hájit i české barvy Zdeněk Štybar (na snímku) a Pavel Bittner

ATT Investments vysílá v neděli kromě Velké Bíteše i sestavu do Slovinska na GP Adria Mobil (1.2), jmenovitě to jsou Räim, Dina, Kivistik, Klabouch, Jakoubek a Camrda.

To je tedy program českých cyklistů na zahraničních silnicích. Na těch domácích budou k vidění v hojném počtu dnes v Hlohovci a v nedělí na prvním závodě Českého poháru ŠKODA CUP 2023 na trati Velká Bíteš - Brno - Velká Bíteš.