Zažij nepoznaný zážitek v silniční cyklistice! Trať se skládá ze dvou okruhů: zaváděcí okruh měří 15 km a má převýšení necelých 200 metrů. Jede se podle kategorie 2x nebo 3x. Po projetí dvou, popř. jednoho zaváděcího okruhu se najíždí do hlavního okruhu, který závod odlišuje od ostatních sektorem prašné cesty o délce 4,5 km.
Náročnost umocňuje několik stoupání s maximem až 16%, po skončení sektoru navíc okamžitě následuje nejprudší stoupání od Zdounek na Bunč s maximem až 23%! Tento okruh se jede podle kategorie 2x až 4x a převýšení okruhu je 200 metrů. Po odjetí patřičného počtu hlavních okruhů se znovu najíždí na zaváděcí okruh, který závodníky přivede do cíle na Ranči v Kostelanech.
Pro první tři závodníky v každé z devíti hlavních kategorií jsou vyrobené originální kované poháry, PRIZE MONEY 2000 Kč, 1000 Kč a 500 Kč a ceny od sponzorů. Vypsána je i speciální kategorie Love - manželských párů, na první tři páry čekají originální poháry, wellness pobyty na Ranči Kostelany a dary od sponzorů.
Na tento závod opravdu nezapomenete!