Letos musel být ze známých důvodů kalendář Škoda Cupu zredukován. Nakonec po pěti závodech vyhrál v posledním spurtu celý seriál Matěj Zahálka z Elkov Kasper o pouhé dva body před Vojtou Řepou (Topforex Lapierre).

První závod sezóny 2021 se v tradičním termínu odehraje 28. března na trati Velká Bíteš - Brno - Velká Bíteš, pořadatelem je TJ Favorit Brno a dá se očekávat trať známá z posledních let. Letos se závod kvůli první vlně koronaviru neuskutečnil.

Další z tradičních pořadatelů je CK Dacom Pharma Kyjov, tady se pojede 18. dubna Kyjovské Slovácko. Na které z místních tratí, zatím není rozhodnuto.

Táborská Agentura cyklistika, tedy pořadatel cyklokrosových závodů a seriálu Toi Toi Cup, na sebe bere třetí závod seriálu, ten se uskuteční 16. května v Mladé Vožici. Trať má být náročná, ale je v seriálu zatím neznámá.

17. července se snad už opravdu uskuteční závod zařazený také do seriálu V4, na zajímavé trati Brno - Mikulov - Brno. Dojezd byl letos odloženého závodu před hradem Špilberk a uvidíme, jestli se podaří naplánovanou trasu uskutečnit příští rok. Pořadatelem je TJ Favorit Brno, pod záštitou Českého svazu cyklistiky, ten je garantem ve vztahu k seriálu Visegrádské čtyřky.

CK Příbram, další z tradičních pořadatelů, vrací svůj závod do Blatné, pojede se zde 24. července.

Také do Hrabyně se peloton sjíždí pravidelně, příští rok 22. srpna. Pořadatelem je SSK Vítkovice.

2. října, také již tradičně, se pojede pohárové finále. Předpokládáme že opět formou kritéria v Mladé Boleslavi. Pořadatelem závodu a celkového vyhlášení všech třech soutěží bude Česká Marketingová a.s.