DO JEDNOHO ÚPLŇKU

Výroba cyklistického oblečení představuje ucelený řetěz několika na sebe navazujících úkonů. Přesto však po pečlivé ruční práci a důkladném zabalení jednotlivých produktů obdržíte své oblečení za pouhé 4 týdny od odsouhlasení objednávky a designu.  

VÁŠ DESIGN, NAŠE VÝZVA

Kvalitní barvy a tisk jsou jedním z klíčových předpokladů toho, aby vám oblečení ve vlastním designu vydrželo co nejdéle. Proto k tisku používáme ekologické inkousty poskytující kvalitu a přesnost přenosu grafiky na sublimační papír. Způsob tisku je velmi přesný s rozsáhlou škálou barev umožňující tisk složitých designů a fotografií.

POD JEDNOU STŘECHOU

Vysokou úroveň konfekčního zpracování chápeme jako závazek k našim zákazníkům. Oblečení proto šijeme přímo v sídle naší společnosti a celou výrobu tak máme plně pod kontrolou. Šicí dílna je vybavena moderními šicími stroji různých zaměření na klasické či ploché švy, lepené části nebo všívání vnitřních sedel do kraťas. Avšak ani sebelepší technologie nedokáží nahradit šikovné ruce a letité zkušenosti našich švadlen.

BUĎTE SAMI SEBOU

Výroba vlastního cyklo oblečení není pouze pro velké týmy nebo početné skupiny. Minimální množství pro objednávku je libovolná kombinace pěti hlavních produktů, které využije i jedinec po celou cyklistickou sezónu. Může se jednat například o dres s krátkým rukávem, dres s dlouhým rukávem, kraťasy, bunda a dlouhé kalhoty. 

JAK OBJEDNAT?