Český specialista na dlouhé úniky odjel na začátku 2. etapy společně s Jacobem Scottem (WiV SunGod) a Vasiliem Bialiauskim (Minsk Cycling Club). Společně dojeli pod první ze dvou bodovaných vrchařských prémií s náskokem 3:30 před pelotonem. Zde nejdříve odpadl Bialiauski a následně Daniel Turek z rakouského celku Felbermayr Simplon Wels zaútočil a dojel si pro maximální počet bodů na vrchařské. 

Turek se nechal dojet Scottem a spolupracoval se svým britským soupeřem až do druhé vrchařské prémie. Zde Scotta opět utrhl a získal i podruhé všechny body. 84 kilometry před cílem ztrácela hlavní skupina na Turka pouze 2 minuty a o 10 kilometrů později už byl dostižen. Ale měl v kapse dres nejlepšího vrchaře, protože žádná další prémie na tarse nebyla. 

Žádný další významný únik se v rovinatém závěru etapy nevytvořil a rozhodlo se v hromadném dojezdu. Nejrychlejší tentokrát byl Srb Dušan Rajovic z italského kontinentálního týmu Corratec, který navazuje na druhodivizní sestavu Vini Zabú. Rajovic ve spurtu porazil Matthewa Gibsona (WiV SunGod) a Filippa Taglianiho (Drone Hopper - Androni Giocattoli). Rajovic se posunul také do celkového vedení a je první v bodovací soutěži. 

Daniel Turek má na kontě 10 bodů ve vrchařské soutěži a vede o 2 body před Scottem a o 3 body před Benjaminem Perrym (WiV SunGod).