Jelo se na totožné trati jako předešlé kategorie. Tedy 22 km a 286 výškových metrů. V téhle kategorii se k závodu postavilo 28 cyklistek ze 17 zemí Evropy. 

Vyhrála letos 20ti letá Nizozemka Shirin Van Anrooij, která projela trať časovky za 31:34 min. O +4:32 horší čas zaznamenala Denisa Slámová a ten jí přisoudil 20. místo. Kristýna Burlová byla ještě o 29 sekund pomalejší a o 3 místa horší. 

Denisa v dresu týmu Cyklotrenink je čerstvou národní šampionkou v časovce žen. Kristýna, která získala angažmá v Lotto Soudal Ladies, brala na konci června v jihočeském Kovářově 5. místo jako 3. nejlepší v U23.

Van Anrooij už před dvěma lety vzali jako stážistku do špičkového ženské týmu Trek-Segafredo a poté s ní podepsali až do konce roku 2025. Letos byla mj. 9. na dámském Strade Bianche, 6. Okolo Burgosu a bezprostředně před evropským šampionátem vyhrála na mistrovství Nizozemska časovku do 23 let a poté byla 2. ve společném závodě s kategorií elite, přičemž za sebou nechala řadu hvězd ženské nizozemské cyklistiky, jako jsou Lorena Wiebes, Marianne Vos, Lucinda Brand či Ellen Van Dijk.