Potvrzeno. Domenico Pozzovivo bude jezdit za Israel-Premier Tech. Nějaký čas to trvalo, protože israelský tým měl v posledních dnech plné ruce práce s dokončením úřednického procesu s UCI, ale ten je nyní dokončen. 

Oficiální oznámení by mělo následovat v příštích několika dnech. Zatím se tedy neví, na jak dlouho Ital podepsal. Zatím také není jasné, v jakém závodě bude u nového zaměstnavatele debutovat. Pozzovivo před časem vyjádřil naději, že bude moci závodit za tým Israele už na Tirreno-Adriatico, ale to nevyšlo. Takže si bude muset ještě chvíli počkat.

Pozzovivo byl bez týmu od 1. ledna poté, co nesouhlasil s návrhem smlouvy od Intermarché-Circus-Wanty, kde získal také smlouvu až se zpožděním od poloviny února loňského roku. Čtyřicetiletý vrchař se pak rozhodl připravit na sezónu prostřednictvím tréninku ve vysoké nadmořské výšce, kdyby se nakonec podařilo podepsat s nějakým profesionálním týmem. A to mu tedy skutečně opět vyšlo.

Pozzovivo i přes svůj na cyklistu pokročilejší věk má pořád velmi dobrou výkonnost, mezi jeho nejlepší výsledky v loňském roce patří mj. 8. místo na Giro d´Italia a 9. na Tour de Suisse (2.UWT). U nás dokončil Sazka Tour (2.1) na 12. příčce. Na konci sezóny pak jel čtyři italské klasiky, z toho třikrát byl do deseti, nejlépe na Giro dell´Emila (1.Pro) 3. za Masem (Movistar) a Pogačarem (UAE).