Tak přeci jenom včerejší pád sto metrů před cílem jednoho favorita poznamenal. Arnaud De Lie (Lotto Dstny) byl mezi těmi, kdo havarovali, a do dnešní etapy kvůli následkům pádu nenastoupil.

Dnes byla na programu zvlněné etapa, která končila po 2km stoupání, kterému bezprostředně předcházela 600metrová 10% stojka

Po startu odjelo šest lidí. Z ProTeams tu měly zastoupení Flanders, Bingoal, Human a Bolton. Z Conti Roubaix a Nice. Ještě 8 km před cílem měli náskok jednu minutu.

Pak se však najelo do předposledního kopce a náskok se začal rychle krátit. Poslední tři z úniku byli dojeti početně redukovanou hlavní skupinou 300 metrů před cílem.

Nejvíce sil měl v závěru Romain Grégoire (FDJ), který vyhrál o tři koňské délky před Ethanem Vernonem (Quick Step), Benoitem Cosnefroyem (AG2R) a Petrem Saganem (TotalEnergies).

Čas vítěze obdrželo ale 48 lidí, takže do čela průběžné klasifikace se dostal Samuel Leroux z týmu Roubaix, který posbíral v únicích v součtu obou etap na rychlostních prémiích celkem 11 bonifikačních sekund.