Trať letošního Gira navíc nabízí mnoho příležitostí pro rychlé muže a sprinterské pole je proto velmi silné. Fabio Jakobsen, Tim Merlier, Olav Kooij, Jonathan Milan, Caleb Ewan, Sam Welsford, Kaden Groves, Biniam Girmay, Alberto Dainese a Fernando Gaviria doufají, že budou bojovat o etapová vítězství.

Výběr je bohatý, a proto je zajímavé vytvořit si vlastní fantasy tým. Vyberte si svůj tým před začátkem Giro d'Italia a pak se na tři týdny pohodlně usaďte. Se Zweelerem nemusíte provádět ruční změny ani přiřazovat lídry. Podaří se vám sestavit nejlepší tým? Pak vyhrajete 1 000 €!

Klikněte sem a přejděte přímo na Fantasy Giro d'Italia s výherním fondem min. 7 500 eur. (1. cena 1 000 eur).

Klikněte sem a přejděte přímo na Fantasy Giro d'Italia (budget) s výherním fondem min. 6 000 eur. (1. cena 1 000 eur).

Proč hrát Fantasy Giro d'Italia?

·         Vaše vášeň pro cyklistiku se ještě zvýší. Nejedná se o jednotlivé závodníky, ale o 20 jezdců, kteří vás potřebují.

·         Za pouhých 12.50 nebo 25 EUR získáte spoustu dalších hodin zábavy před začátkem závodu a ještě více hodin zábavy během Giro d'Italia.

·         Pokud se vám podaří porazit ostatní hráče (v hlavní hře je 76 cen), můžete také vyhrát pěkné peněžní ceny (1. cena 1 000 EUR).

·         Zweeler nabízí mnoho různých typů her pro Giro d'Italia a také pro každou etapu. Stačí se zaregistrovat a vybrat si!

Klikněte zde a registrujte se nyní!