„Návštěvníci našeho stánku budou mít jedinečnou příležitost vidět na vlastní oči řemeslnou zručnost a inovace, které stojí za našimi rámy na míru. Během celé akce budou na našem stánku probíhat živé ukázky laminování rámů, takže účastníci budou mít možnost sledovat jednu z nejsložitějších fází našeho výrobního procesu. Návštěvníci si budou moci sami vyzkoušet sestavit rám umístěním jednotlivých karbonových trubek do tzv. jigu a na trenažéru otestovat kolo vybavené tenzometry - senzory, které používáme ke shromažďování důležitých údajů a dat pro optimalizaci našich rámových trubek,“ říká spoluzakladatel Festky Michael Moureček.

loading...

Festka na výstavě Bespoke představí také nejnovější přírůstek do svého portfolia nový model kola Spectre Gravel. Jedná se o závodní gravelové kolo vycházející ze silničního modelu Spectre navržené pro maximální rychlost a výkon na různých površích, od hladkého asfaltu až po náročnější terén. Díky prostupnosti plášťů o šíři až 40 mm je toto kolo stvořeno pro ty, kteří vyžadují rychlost bez kompromisů a zároveň si užívají zábavnou a vzrušující jízdu.

Kromě toho Festka představí také Spirit Design pro Spectre Road, nový grafický design velmi úspěšného modelu, který kombinuje špičkovou estetiku s osvědčeným závodním výkonem.

Výstava Bespoked 2024 se uskuteční v termínu 18.–20. října 2024 na letišti Drážďany (Wilhelmine-Reichard-Ring 1, 01109 Dresden)

BESPOKED Europe's Largest Handmade Bike Show

BESPOKED je největší evropská výstava ručně vyráběných kol na zakázku, která se koná každé dva roky a která oslavuje, povznáší a přispívá k udržitelnosti stavby rámů kol tím, že představuje nejvýznamnější a nejzajímavější práce v cyklistickém průmyslu. Za posledních 13 let se BESPOKED stala největší a nejnavštěvovanější oslavou ručně vyráběných jízdních kol a jejich tvůrců v Evropě, která přilákala více než 7 000 návštěvníků z celého světa. Je to místo, kde se veřejnost, průmysl a média setkávají s nezávislými výrobci, kteří předvádějí jedny z nejlepších jízdních kol na světě. Posláním výstavy je podporovat malé nezávislé výrobce a napomáhat rozkvětu komunity výrobců rámů.