Mark cavendish, Geraint Thomas, Zdeněk Štybar, Rohan Dennis, Mark Padun jsou někteří ze slavných cyklistů, kteří poskytli své biometrické údaje společnosti FUERZA, která je následně převedla do jedinečných NFT. FUERZA zanalyzovala tisíce biometrických údajů, které pak umělci reinterpretovali v cyklistické NFT. Ještě nikdy nebylo lidské úsilí kvantifikováno jako umělecké dílo s využitím skutečných biometrických údajů sportovce.

FUERZA přináší revoluci v tom, jak lze biometrická data využít při vytváření úžasných uměleckých děl. Když vlastníte NFT FUERZA, vlastníte kus sportovní historie.

Když si koupíte NFT FUERZA, které obsahuje biometrické údaje, koupíte si jediný originál. Získáte licenci k prohlížení, analýze a interakci s daty. A když je chcete prodat, prodáte tuto licenci, takže další majitel bude jedinou osobou, která bude moci s těmito daty nakládat.

Hunter Allen, zakladatel společnosti FUERZA, je známý jako "otec" principů silového tréninku. Napsal knihu o silovém tréninku a už více než 20 let je lídrem ve světě softwaru pro wattovou analýzu a analyzoval soubory tisíců šampionů. Hunter osobně analyzoval data profesionálních cyklistů, vybral z nich ty nejdůležitější a vytvořil výchozí dílo.

FUERZA věří, že umění by mělo vyvolávat emoce u majitele i diváka. A FUERZA to vytváří tak, jak to ještě žádná jiná NFT nedokázala. Do projektu FUERZA vybrali mistry světa, olympijské vítěze, vítěze Grand Tour, vítěze klasik a další. Každý jezdec vytváří při každém závodě a tréninkové jízdě jedinečný biometrický podpis.

Jedná se o vzácné úspěchy těch nejlepších na světě.

Když si koupíte FUERZA, koupíte si krásné umělecké dílo s daty. A obdržíte licenci k prohlížení skutečného datového souboru, který byl vytvořen jezdcem. Představte si, že vidíte sprint Marka Cavendishe, když vyhrál 34. etapu Tour de France. Představte si, že analyzujete časovku Rohana Dennise, který vyhrál mistrovství světa. Představte si, že se dozvíte, co bylo potřeba, aby Peter Sagan vyhrál etapu Tour de France.

Více na projectfuerza.com