PRO patří k renomovaným výrobcům cyklistických komponentů, používají je některé nejúspěšnější týmy světa, například Deceuninck - Quick-Step včetně mistra světa Juliana Alaphilippa, Groupama - FDJ, DSM a další. PRO nabízí řídítka, představce a další součástky až po sedla. Protože není snadné si ověřit, jaké sedlo je pro každého cyklistu to nejlepší, PRO nabízí jednoduchý systém, jak vše podstatné o sedle zjistit. Probíhá ve čtyřech krocích. 

Otlaky v místě sezení, bolesti zad, špatné prokrvování a brnění nohou, to vše může být spojeno s nevyhovujícím sedlem. Sedlo je zcela zásadní součástí cyklistické výbavy. Rozdíl mezi dobrým a špatným sedlem, či spíše mezi tím vhodným a nevhodným, má velký vliv na pohodlí a na celkový výkon. V sedle, které tlačí se nedá dlouho vydržet. Pokud tyto problémy máte, PRO vám od nich pomůže díky PRO měřícím centrům, kterých je v České republice 17. Seznam PRO měřicích center najdete na paul-lange.cz. 

Prvním krokem je měření správné šířky sedla. Každý člověk má odlišnou stavbu těla a někomu může hodně široké sedlo bránit ve správném šlapání. Pro další jsou nevhodná úzká sedla, která nedodávají dostatek opory. Díky PRO měřicí kostce to jde snadno a rychle. PRO nabízí sedla ve šířkách 132 mm, 142 mm a 152 mm. 

Druhým krokem je určení správného tvaru sedla podle stylu jízdy a flexibility cyklisty. V nabídce jsou Flat (pro flexibilní jezdce, nabízí stabilní polohu v sedle), Semi Round (vhodné pro širokou škálu jezdců, vyváženě rozkládá tlak, vhodné pro agresivní jízdní polohy a maximální přenos síly) a Round (pro méně flexibilní cyklisty, kteří se více pohybují v sedle). 

Podle těchto dvou parametrů lze rychle určit vhodný typ a model sedla PRO. Ale protože nejlepší je vždy osobní zkušenost, v PRO měřícím centru je možné si sedlo zdarma půjčit a vyzkoušet. Když sedlo nevyhovuje, v PRO meřícím centru najdou alternativu, kterou je opět možné vyzkoušet. Mít možnost si sedlo zkusit před nákupem je k nezaplacení. Z měření se sice dá poznat hodně, ale až praxe a čas v sedle odhalí, zda byl výběr správný.  

PRO v současnosti nabízí velmi širokou škálu sedel různých tvarů, šířek a určení. Kompletní nabídku najdete ZDE.